Στα εύκολα ΠΑΟΚάρα στα δύσκολα "στο μπάσκετ πάμε καλά"!

 


Μπάλα έχω μια απορία, γιατί οι συνοπαδοί μου τα βάζουν με τις συζύγους των Γκαρσία και Βαρέλα που σχολιάζουν μέσω Social Media τα του ΠΑΟΚ , όταν η ίδια η κεφαλή του ΠΑΟΚ κάνει ακριβώς τα ίδια για τα εσωτερικά της ομάδας. Βέβαια τώρα που η μπάλα καίει και η ομάδα μοιάζει σαν θίασος περιπλανώμενων αθλητών ο Γιώργης εξαφανίστηκε, αλλά είπαμε στα εύκολα ΠΑΟΚάρα στα δύσκολα "στο μπάσκετ πάμε καλά!"

Και επειδή και τα στελέχη της ομάδας ακριβώς το ίδιο κάνουνε, που είναι ο λαλίστατος
(και καλά επικοινωνιολόγος) και πρώην εργαζόμενος στα media του Μαρινάκη εξαφανισμένος άραγε;
Ο δε Wanna be Πασόκας Κυριάκος, που μας βομβάρδιζε σχεδόν καθημερινά;


Που είσαστε όλοι εσείς ρε που δεν αφήνατε μέρα να περάσει χωρίς Social ΠΑΟΚτσιδιλίκι!
Που είναι ο επαναστάτης Γκαρσία που έφευγε για την Ξάνθη όταν του είπαν οτι δεν θα είναι βασικός και τώρα δηλώνει ότι παίρνει χαρτάκι για να βάζει μέσα τον Καγκάβα;


Που είσαστε ρε Σαρδέλες να κάνετε ένα τάκλιν έστω σε έναν αντίπαλο να παίξετε με λίγο πάθος αντί να κάνετε post στο Instagram και να επαινείτε τον εαυτό σας, γελοίοι!


Δεν σας ενοχλεί ρε γιαγκιόζηδες της ΠΑΕ, παίχτες, διοίκηση, τιμ, στελέχη κ.τ.λ. όταν ρωτήσαν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννενα ποιά ομάδα θέλει στη κλήρωση για το κύπελλο, αυτός να λέει τον ΠΑΟΚ γιατί έχουμε περισσότερες πιθανότητες!


Και μ αρέσει που έχουμε και ελπίδες για play off οτι η ομάδα μπορεί και είναι στο χέρι τους να επανακάμψουν και και και...... Καρνάβαλια μας έχετε αρρωστήσει... 


Εδώ θα είμαστε και να το θυμηθείτε ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για τα καλά στα γνώριμα λημέρια της 2-4 θέσης πρώταθλημα μετά απο 30 χρόνια πάλι..

Σχόλια