Τελειώνει από την ΠΑΕ τους τεμπέληδες δημοσίους υπαλλήλους ο Ιβάν… 


Κάποιος από αυτούς που βιάστηκαν να καβαλήσουν το καλάμι στον ΠΑΟΚ, τόλμησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω χωρίς να ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη, και το μήνυμα που έλαβε από τον Πρόεδρο ήταν ξεκάθαρο.

} Την επόμενη φορά θα τολμήσεις να εκφράσεις τέτοιου είδους απορίες, και να αναλάβεις πρωτοβουλίες χωρίς τη δική μου έγκριση, θα απομακρυνθείς άμεσα από τον ΠΑΟΚ, ήταν η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στον καλαμοκαβαλημένο παράγοντα.

 

} Ο Ρέμπε αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ήταν όμως επιφυλακτικός και δεν ξεκαθάρισε τη θέση του, δηλαδή ποιο γεγονός τον ανάγκασε να πάρει την απόφαση να φύγει.

} Κάποια υπονοούμενα άφησε μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, γενικά όμως ο Γερμανός ήταν πολύ προσεκτικός στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

} Δεν έδωσε καμιά ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το δυναμικό της ομάδας, ούτε φυσικά ανέλαβε κάποια ευθύνη για τις μετριότητες που κουβάλησε στο ΠΑΟΚ.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι είναι πολύ πιθανόν  ο Ιβάν Σαββίδης  στις προσεχείς μέρες να προχωρήσει σε μια γενναία εκκαθάριση στον ΠΑΟΚ, και να περιορίσει κατά πολύ τους... δημοσίους υπαλλήλους που πληρώνονται και μάλιστα αρκετά βαριά, χωρίς να προσφέρουν τίποτα.

 

} Η απόφαση του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου να ενισχύσει τις ΚΑΕ με 600.000 ευρώ περίπου, άνοιξε την  όρεξη σε κάποιους γνωστούς μυαλοπώλες που ... παιδικό τους όνειρο  ήταν να γίνουν Πρόεδροι στο ΠΑΟΚ.

} Αφού με τις 600.000 ευρώ μπορώ να δημιουργήσω μια καλή ομάδα, γιατί να μη διεκδικήσω την  Προεδρία στη ΚΑΕ, διαλαλούσε κάποιος καλός... ΠΑΟΚτσής, που έχει βάλει στόχο  να γίνει Πρόεδρος στο  μπασκετικό ΠΑΟΚ.

 

} Με θλίψη και μεγάλη στενοχώρια, αποχαιρέτησε ο Ιβάν Σαββίδης τον Μουζενίδη, που μαζί ξεκίνησαν τις επενδύσεις στην Ελλάδα…

 

} Ο Υφυπουργός Αθλητισμού υπέγραψε νέα παράταση τη θητεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), που λήγει στις 31-5-2021.

} Θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι μιλάμε για την Επιτροπή που χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πολυιδιοκτήτη και προσπάθησε να τον ρίξει στη Β  κατηγορία.

} Για την συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει να ντρέπεται ο Αυγενάκης, γιατί στην ΕΕΑ, εκτός από τον άσχετο κουμπάρο του συμμετέχει και η … Μαρούπα.

 

} Σήμερα δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή λειτουργεί ως εργαλείο του Αυγενάκη, για να εξυπηρετεί τις επιθυμίες του Μαρινάκη.

} Όπως και σε παλαιότερο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, ο Αυγενάκης με τις λανθασμένες αποφάσεις του πληγώνει την εικόνα της Κυβέρνησης, και ειδικότερα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

} Στόχος του νέου Προέδρου της ΕΠΟ είναι, όχι μόνο να αναβαθμίσει αλλά και να ξεβρομίσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αν φυσικά του το επιτρέψουν.

} Η εκτελεστική επιτροπή που  παίρνει τις αποφάσεις ελέγχεται από συγκεκριμένα κέντρα, και μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, αλλά αυτοί θα βάλουν τα πρώτα εμπόδια στο νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ που έχει καλές προθέσεις.

Σχόλια