ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Όλα τα είχαμε ήρθε και ο χωρισμός της Πατούλαινας…

 


 

Η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου βρίσκεται σε απόγνωση, γιατί τα καιρικά φαινόμενα δεν θα την επιτρέψουν να δείξει τα... συνολάκια που αγόρασε για την προσωπική...παράσταση που ετοιμάζει στις 25 Μαρτίου.

} Αν ήταν εφικτό, αν μπορούσε να σκεπάσει με κάποιο τρόπο το Σύνταγμα προκειμένου να μπορέσει να φορέσει τα ακριβά συνολάκια , η Γιάννα θα το έκανε.

 

} Και σαν να μην έφτανε η... στενοχώρια των πολιτών για την Γιάννα, ήρθε και ο χωρισμός της Μαρίνας Πατούλη να  βαρύνει ακόμη περισσότερο το ... κλίμα.

} Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η Μαρίνα Πατούλη, και εξέφρασε τη λύπη της λέγοντας, ότι δεν την μιλάει ο Γιώργος.

} Αυτά έπρεπε να τα σκεφθείς Μαρίνα, όταν φορούσες εκείνα τα... μίνια όπως θα έλεγαν στο χωριό μου, που έχουν εκθέσει τόσο εσένα όσο και το Γιώργο.

 

} Ποιος ρε δημοσιογράφοι της πλάκας ενδιαφέρεται να μάθει αν η Μαρίνα Πατούλη χώρισε με τον  άνδρα της;

} Αυτές οι κουτσομπολίστικες ειδήσεις δεν ενδιαφέρον τον κόσμο, γι αυτό και οι δημοσιογράφοι το έχουν ρίξει στις κληρώσεις αυτοκινήτων, μπας και κεντρίσουν  το ενδιαφέρον των πολιτών.

 

} Μπορεί τα Νοσοκομεία να είναι γεμάτα, μπορεί να μην υπάρχει κρεβάτι άδειο για κάποιο φουκαρά πολίτη, όταν όμως πρόκειται να περιθάλψουν την Φώφη, πάντα βρίσκεται κάποια θέση.

} Αυτά βλέπει ο Τράγκας, και γι αυτό αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο που άνοιξε ο Βαρουφάκης με τον Βελόπουλο στη πολιτική.

} Αυτό όμως σημαίνει, ότι ο πολιτικός πήχης έπεσε πολύ χαμηλά, και χωρίς καμιά αμφιβολία, τεράστια ευθύνη έχουν οι πολίτες , που αντί να στηρίξουν σοβαρούς ηγέτες, ψηφίζουν για πλάκα ψηφίζοντας  παλαιότερα τον Καμένο και τον Λεβέντη, και τώρα τον Βαρουφάκη και τον Βελόπουλο.

 

} Αν κάποιος θελήσει να αξιολογήσει τους πολιτικούς μας θα διαπιστώσει, ότι αυτοί που έχουν τα προσόντα για να παίξουν το ρόλο του ηγέτη, είναι ελάχιστοι.

} Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτός που έχει τα προσόντα και τις προϋποθέσεις, και μπορεί να σηκώσει το βάρος της μεγάλης παράταξης, χωρίς καμιά αμφιβολία, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Από το ΚΙΝΑΛ, υπάρχει πάντα ο φιλόδοξος Λοβέρδος, και δύο τρεις ακόμη που όμως δεν τολμούν ακόμη να δείξουν τις προθέσεις τους.

 

} Βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αγνοήσουμε το σημαντικό ρόλο που παίζει το σύστημα που φυσικά βρίσκεται στην Αθήνα, και αποφασίζει ανάλογα με τα συμφέροντά του.

 

} Αρκετοί Δήμαρχοι αποφεύγουν τις συναντήσεις με φορείς και ιδιώτες λόγω κορωνοϊού, αυτή η πρακτική όμως δεν πρέπει να τραβήξει περισσότερο.

} Δεν  μπορεί ο Δήμαρχος με το πρόσχημα της πανδημίας, να αρνείται να συναντήσει τους πολίτες που έχουν να τον ενημερώσουν για πολύ σοβαρά θέματα;

} Δεν μπορεί να αγνοεί τους Δημότες του και μάλιστα με αυτόν τον προκλητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τον κορωνοϊό.

 

} Υπάρχουν όμως και Δήμαρχοι που συνεχίζουν να έχουν την πόρτα του γραφείου τους ανοιχτή, και στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Δήμαρχος Λαγκαδά.

} Ο Γιάννης Ταχματζίδης έχει αποδείξει ότι σέβεται τους πολίτες, γι αυτό και συνεχίζεται να δέχεται σε καθημερινή βάση.

 

 

Σχόλια