ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Για κάτι τέτοιες ο Ερντογάν δεν τους δίνει δικαιώματα. Εδώ, τις στέλνουμε στη Βουλή...

 


 


Έβαψα το μαλλί, έφτιαξα τα νύχια και ένιωσα άνθρωπος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης μια βαρεμένη Κυρία, από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν στη Χώρα μας.

} Μπορεί να μας εξηγήσει η συγκεκριμένη κυρία, πριν βάψει το μαλλί και πριν πριονίσει τα νύχια τι στο διάολο ήταν, αφού μετά την συντήρηση ένιωσε άνθρωπος;

} Έχει άδικο ο Ερντογάν, που τέτοιες κακομαθημένες και ανόητες γυναίκες τις θεωρεί ότι ανήκουν σε πολίτες Β΄ κατηγορίας;

 

} Άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο όλο και έχουν κάποια σχέση με την Μαρίνα Πατούλη, που ακόμη και ο μετριοπαθής και σοβαρός Γιώργος Πατούλης την έδειξε την πόρτα της εξόδου.

} Πόσο μπορεί να αντέξει ένας σοβαρός άνδρας να βλέπει τη γυναίκα σε μια ώριμη ηλικία, να κυκλοφορεί με μίνι και να βάφεται όπως βάφονταν παλαιότερα η Καλλουτά στο σινεμά;

 

} Μπορεί ο Ερντογάν να θεωρείται καθυστερημένος γιατί όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω δεν δίνει στις γυναίκες τα προνόμια που δικαιούνται.

} Στην Ελλάδα όμως οι... προοδευτικές γυναίκες έχουν ξεπεράσει τα όρια, γιατί αφενός κυκλοφορούν σχεδόν ξεβράκωτες, και αφετέρου γιατί οι πολίτες ψηφίζουν και στέλνουν στη Βουλή τα ξέκωλα.

} Θα μπορούσε ποτέ ο Ερντογάν να αναθέσει την Προεδρία της Δημοκρατίας σε μια γυναίκα, και ειδικότερα σαν την Σακελλαροπούλου που κυκλοφορεί με... αρβύλες;

 

} Η απόφαση της Κυβέρνησης να επιτάξει τους Γιατρούς για να βοηθήσουν στο σοβαρό πρόβλημα της πανδημίας, δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει.

} Όταν όμως οι Γιατροί δεν δείχνουν την ανάλογη ευαισθησία, και δεν ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας, τότε η επίταξη κρίνεται απαραίτητη.

 

} Η Κυβέρνηση δίνει συνεχώς επιχειρήματα στην Αντιπολίτευση, φαίνεται όμως ότι ο Τσίπρας δεν τα εκμεταλλεύεται, γι  αυτό και κρατάει το ΣΥΡΙΖΑ 20% περίπου πίσω από τη Νέα Δημοκρατία.

} Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από σοβαρή Εταιρία, με το ερώτημα αν οι πολίτες και ειδικότερα αυτοί που ανήκουν στο ΚΙΝΑΛ, θεωρούν ικανή την Γεννηματά  να παίξει το ρόλο του ηγέτη, το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι απογοητευτικό για την Φώφη.

} Το λιγότερο από το 20% είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η σημερινή Πρόεδρος μπορεί να οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ σε μια αξιοπρεπή πορεία.

} Το 80% περίπου έχουν αρνητική  άποψη, και δεν πιστεύουν ότι η Φώφη μπορεί να αλλάξει την τραγική εικόνα που υπάρχει σήμερα στο ΚΙΝΑΛ.

 

} Βέβαια, όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, ο πολιτικός πήχης στην Ελλάδα έχει πέσει πολύ χαμηλά, και οι πολιτικοί που θα μπορούσαν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε ένα κόμμα σπανίζουν.

 

} Κάποιοι αφελείς πίστεψαν, ότι με όσα συνέβησαν στην υπηρεσία μεταφορών και συγκοινωνιών Κατερίνης, βρήκαν την ευκαιρία να πληγώσουν την εικόνα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

} Αρμόδια όμως για τον έλεγχο της συγκεκριμένης Υπηρεσίας είναι η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, και τώρα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

} Αν όμως ο Περιφερειάρχης θέλει να ερευνήσει το θέμα, και να ανακαλυφθούν οι υπεύθυνοι, η πλέον κατάλληλοι να παίξει αυτόν το σημαντικό ρόλο, είναι η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Νανά Αηδονά.

} Και θεωρούμε κατάλληλη την Νανά Αηδονά, γιατί γνωρίζουμε ότι τους απατεώνες του μυρίζεται από χιλιόμετρα μακριά, αλλά και γιατί οι κατεργάρηδες μόνο που ακούν το όνομά τους, τους φεύγουν τα... ούρα.

Σχόλια