Διχάζει τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου....


 

 

Βαριά άρρωστοι στο μπάσκετ Άρη και Ηρακλή...

Όλα τα στοιχεία δείχνουν, ότι τόσο ο Βιειρίνια όσο και ο Καγκάβα, δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού.

} Ο δεύτερος έτσι και αλλιώς δεν έχει πείσει τον Γκαρσία ότι μπορεί να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και για τον πρώτο.

} Ο Γκαρσία θεωρεί ότι η παρουσία του Βιειρίνια  στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, για πολλούς λόγους κρίνεται περισσότερο από απαραίτητη.

 

} Το θέμα Λουτσέσκου έχει διχάσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία τον θέλει στο πάγκο της ομάδας, υπάρχουν όμως και ορισμένοι που συνεχίζουν να στηρίζουν τον Γκαρσία, ανεξάρτητα αν δεν τα πήγε και τόσο καλά ως προπονητής .

} Οι πρώτοι πιέζουν τον Ιβάν Σαββίδη να φέρει στο ΠΑΟΚ το Ρουμάνο όσο πιο γρήγορα γίνεται, υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν επιθυμούν να απομακρυνθεί από το πάγκο της ομάδας ο Γκαρσία, αυτή τη χρονική στιγμή.

 

} Αντίθετα με τον ΠΑΟΚ όμως, ο Μελισσανίδης έκανε μια γενναία πρόταση στο Ρουμάνο τεχνικό, και τον θέλει να αναλάβει την ΑΕΚ από σήμερα.

} Μπορεί ορισμένοι αφελείς να πιστεύουν ότι ο Λουτσέσκου θα προτιμήσει τον Δικέφαλο του Βορρά και όχι αυτόν του Νότου.

} Τα Ρουμάνικα μέσα όμως επιμένουν, ότι ο Λουτσέσκου έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, και πολύ σύντομα θα εγκατασταθεί στην Αθήνα.

} Αν ο Λουτσέσκου δεν προτιμήσει τελικά τον ΠΑΟΚ, αυτό θα σημαίνει γιατί όταν βρίσκονταν στο ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης δεν ικανοποίησε την επιθυμία του σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας.

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν την απορία τους λέγοντας, πώς είναι δυνατόν παίκτες που δεν παίζουν στο ΠΑΟΚ, να έχουν επιλεγεί και να έχουν επιλεγεί στις Εθνικές τους ομάδες;

 

} Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κων/νος Νίκας δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Ο Νίκας πιστεύει ότι για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη υπάρχει κώλυμα, ανεξάρτητα αν αυτό το πρόβλημα το έχει θεραπεύσει με νόμο ο Αυγενάκης.

} Το ερώτημα είναι, ποιος κρύβεται πίσω από την  υποψηφιότητα του Προέδρου ΕΠΣ Βοιωτίας, γιατί δεν πιστεύουμε ότι ο Κων/νος Νίκας  πήρε μια τέτοια απόφαση μόνος του;

 

} Μπορεί και πρέπει το πρωτάθλημά μας να γίνει ακόμη καλύτερο , δήλωσε ο επανεκλεγείς  Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

} Σε μια ακόμη εκλογική διαδικασία, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είχε την μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή των ομάδων, γεγονός που τον κάνει πολύ ισχυρό.

 

} Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν και δύο ομάδες που δεν στήριξαν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.

} Πρόκειται για τον Άρη και τον Ηρακλή, δείχνοντας οι παράγοντες των δύο ομάδων πόσα καντάρια κόμπλεξ κουβαλάνε, αλλά και πόσο βαριά άρρωστοι είναι.

} Οι δύο εκπρόσωποι των δύο ομάδων εκμυστηρεύθηκαν σε φίλους τους, ότι δεν έχουν απολύτως τίποτα με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αλλά δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν την πίεση που δέχθηκαν από τους οργανωμένους φιλάθλους.

 

} Δυστυχώς, αλλά είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι στις αδύναμες διοικήσεις, κουμάντο κάνουν οι φίλαθλοι.

 

 

 


Σχόλια