Κούγιας: «Πόσα χαρτάκια παίρνει ο Γκούμας;»

 


Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Γκούμα εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τις επιλογές στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων του αγώνα εναντίον της Κύπρου, στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου του EURO U21 2021-23.

<a href="https://bold.adman.gr/click?webspace=34271&dfl=yes" target="_top"><img alt="" src="https://bold.adman.gr/banner?webspace=34271&dfl=yes&js=no" border="0" width="300" height="250"/></a>

Ο κυνηγός της ΑΕΛ, Δημήτρης Πινακάς, έμεινε εκτός ενδεκάδας κι αυτό εξόργισε τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί». Η επιθετική γραμμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος απαρτιζόταν από τους Εμμανουηλίδη – Μαχαίρα (άκρα) και Ιωαννίδη (κορυφή).

Στη δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε:

«Αυτή η προπονητάρα της Εθνικής Ελπίδων, που άμα του δώσεις 3 λέξεις δεν μπορεί να κάνει μία πρόταση, ο Γιάννης ο Γκούμας, πόσα χαρτάκια πρέπει να παίρνει; Είναι δυνατόν ρε Γκούμα να μην ξεκινάς τον Πινακά στην Εθνική Ελπίδων; Ούτε στην Super League 2 δεν πρόκειται να δουλέψεις στην ζωή σου. Έχετε κάνει τις εθνικές ομάδες γραφεία μανατζαραίων. Ο Πινακάς και ο Κούτσιας είναι τα μεγαλύτερα ταλέντα κυνηγοί στην Ελλάδα και δεν ξεκινάει κανείς. Εκεί στην ΕΠΟ δεν υπάρχει κανείς να σου τραβήξει το αυτί; Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί αυτά τα δύο παιδιά και εσείς τους έχετε στον πάγκο. Χρόνια πολλά».

Σχόλια