Σάσα για πάντα...

 


 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Lucas Pacheco Affini (Sasha) μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Σήμερα το πρωί ο Lucas Sasha βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για άλλα 3 χρόνια.

 Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο αθλητής έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και θα μείνω στο σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια. Έτσι νιώθω εδώ.

Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον ΑΡΗ και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του ΑΡΗ, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα.

Εισέπραξα πολύ δυνατή αγάπη αυτά τα δύο χρόνια στον ΑΡΗ, από τους φιλάθλους και το club, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

 

 

Σχόλια

  1. Πολύ καλή και συμέρουσα επιλογή και για τις δύο πλευρές .
    Νομίζω ότι ο Σασα θα αποτελέσει μεταγραφικό στόχο καί έτσι θα βγούν κερδισμένοι και ο Αρης και ο Σάσα .

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου