ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Κυριάκος ν΄ αναναθμίσει το Υφυπουργείο Εσωτερικών με έδρα την Θεσσαλονίκη...

 


Οι πισωγλέντηδες αυξάνουν και πληθαίνουν συνεχώς, με αποτέλεσμα  ακόμη και η Ιαπωνία να δεχθεί το γάμο δύο... πούστηδων.

} Α ν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε με το φαναράκι του Διογένη να εντοπίσουμε έναν αρσενικό άνδρα.

 

} Σκάσε επιτέλους να μιλήσω, είσαι καραγκιόζης, αυτός ήταν ο δημόσιος διάλογος  του Βουλευτή Καιρίδη της Νέας Δημοκρατίας, με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα.

 

} Πρόεδρε, η νεολαία μας με την συμπεριφορά της και ειδικότερα με το πανό που κυκλοφόρησαν στη πορεία στήριξης για τον Κουφοντίνα, μας κάνει κακό και πληγώνει την εικόνα μας, είναι το μήνυμα που έστειλε ένας σύντροφος στον Αλέξη Τσίπρα.

} «Λες να μην  τον καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί αν τους βάλουμε απέναντί μας τελειώσαμε», ήταν η απάντηση του Τσίπρα.

 

} Απέτυχε να διαχειριστεί η Κυβέρνηση το θέμα της πανδημίας δήλωσε ο Τσίπρας, στην ερώτηση όμως ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης έκανε τον Κινέζο.

} Ο Τσίπρας θεωρεί αναξιόπιστες τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται από γνωστές και σοβαρές Εταιρίες γιατί δεν τον εξυπηρετούν τα αποτελέσματα.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσε σε δική του Εταιρία να προχωρήσει σε δημοσκόπηση, αρνείται όμως να ανακοινώσει το αποτέλεσμα για ευνόητους λόγους.

 

} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά, όλο και περισσότεροι σοβαροί και έντιμοι Έλληνες καταλαβαίνουν, ότι στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν σοβαρή ζημιά στην ίδια τους τη χώρα.

} Δεν μπορεί όλα τα Κράτη που συμμετέχουν στην Ενωμένη Ευρώπη να μην έχουν αριστερή Κυβέρνηση, και μόνο οι Έλληνες να προχωρούν σε επικίνδυνες δοκιμές, στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

} Σ ε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ταυτίσει κάποιος την πρόοδο με μια αριστερή Κυβέρνηση, γιατί είναι γνωστό ότι όπου επικράτησαν οι κομμουνιστές  υπέφεραν οι πολίτες.

 

} Δυστυχώς, αλλά υπάρχει κάποιο ποσοστό πολιτών ευτυχώς μικρό, που πειραματίζεται ψηφίζοντας  κάποια κόμματα τύπου ΜεΡΑ 25 και Ελληνική Λύση.

} Πόσο αφελείς μπορεί να είναι όλοι αυτοί που στήριξαν  τους δύο Αρχηγούς, που τον πρώτο τον πέταξε με τις κλωτσιές ο Τσίπρας από την Κυβέρνησή του γιατί θα χρεοκοπούσε την Ελλάδα, ενώ ο δεύτερος χωρίς να ντρέπεται διαλαλεί ότι διαθέτει τις αυθεντικές επιστολές του Χριστού.

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η σημερινή Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη, ειδικότερα στις επιλογές του.

} Κανείς όμως δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός, ότι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση, είναι πολλά και σοβαρά.

} Σε κάθε περίπτωση, εμείς πιστεύουμε ότι ο χειρότερος Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος Αλέξης Τσίπρας, και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από τσαρλατάνους και κατεργάρηδες, που δεν αγαπούν την Πατρίδα, και δεν σέβονται τους πολίτες.

 

} Τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, οι πολίτες συνεχίζουν να την εμπιστεύονται.

 

} Όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας έχουμε αναφερθεί, τώρα που ο κολλητός της Ντόρας ανέλαβε το Υφυπουργείο Εσωτερικών με έδρα την Θεσσαλονίκη, δεν πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να το αναβαθμίσει;

} Α ν κάποιος ρωτήσει δέκα Θεσσαλονικιούς, ποιος είναι ο Υφυπουργός  Εσωτερικών που βρίσκεται παρκαρισμένος στη Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρο πως οι οκτώ δεν τον γνωρίζουν.

} Και αυτό συμβαίνει, γιατί ο Υφυπουργός Εσωτερικών περνάει απαρατήρητος, γιατί δεν έχει καμιά αρμοδιότητα, και δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα.

Σχόλια