Φλώρος ο Πασχαλάκης, ζήτησε ταπεινά συγγνώμη...


 

Κάποιοι... ειδικοί δεν ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βιειρίνια γιατί τον θεωρούσαν μεγάλο, και τώρα αγωνιούν μήπως ο Αντελίνο δεν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, για το πρώτο παιγνίδι με την ΑΕΚ.

} Αυτό και μόνο δείχνει, πόσο ακατάλληλοι είναι οι συγκεκριμένοι ειδικοί του ΠΑΟΚ, αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αδυναμία της ομάδας, να στηρίζει την αγωνιστική της παρουσία στον 35χρονο Βιειρίνια.

 

} Ακούσαμε τον Υπουργό Ανάπτυξης  Άδωνη Γεωργιάδη να δηλώνει, ότι το Ταμείο Ανάκαμψης άναψε το πράσινο φως για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής.

} Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, πότε θα ανάψει το πράσινο φως κ. Γεωργιάδη, και πότε θα σταματήσετε να του βάζετε εμπόδια;

 

} Αύριο η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στην έδρα της, και για το παιγνίδι αυτό οι αρμόδιοι της ΚΕΔ, επέλεξαν τους πλέον ακατάλληλους διαιτητές να το διαιτητεύσουν.

} Οι αρμόδιοι του μπάσκετ, στη προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Άρη στη κατηγορία, επέλεξαν τον πλέον προκλητικό τρόπο να το κάνουν.

} Ο προκλητικός τρόπος στον οποίο αναφερόμαστε έχει να κάνει με την επιλογή των τριών διαιτητών, για τους οποίους ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να ανησυχεί.

 

} Αν εξαιρέσουμε τον Συμεωνίδη που έχει μια πολύ καλή και έντιμη παρουσία στο χώρο της διαιτησίας, οι άλλοι δύο Κορομηλάς και Γ. Πουρσανίδης και ειδικότερα ο δεύτερος, έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου  και όχι άδικα.

} Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δηλώνουν οργισμένοι, γιατί ο Γ. Πουρσανίδης  εντάσσεται στους σκληρούς οπαδούς του Άρη, και σε καμιά περίπτωση η ΚΕΔ δεν θα έπρεπε να τον επιλέξει για ένα τόσο κρίσιμο παιγνίδι.

} Εμείς δεν... ανησυχούμε, γιατί πιστεύουμε ότι η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα φροντίσει και στη προσπάθειά της να προστατεύσει την ομάδα, θα ζητήσει από την ΚΕΔ να αντικαταστήσει τον Γ. Πουρσανίδη.

 

} Αυτή η προκατάληψη που υπάρχει για τον συγκεκριμένο διαιτητή και όχι άδικα, δεν θα βοηθήσει σε αυτό το σημαντικό παιγνίδι, μεταξύ του Άρη που θεωρείται οπαδός του και τον ΠΑΟΚ, που γνωρίζει τη συμπάθεια που τρέφει ο Πουρσανίδης για το... κίτρινο χρώμα.

} Αυτό πρέπει κ. Χατζόπουλε να γίνει τώρα, πριν το παιγνίδι, γιατί όπως γνωρίζεις κανένα λάθος δεν αναγνωρίζετε μετά την απομάκρυνση του... γηπέδου, και αφού η ζημιά θα έχει γίνει.

 

} Ο Πασχαλάκης με το πορτοκαλί μαλλί, κατάλαβε το λάθος που διέπραξε να συγκρουσθεί με τους φιλάθλους στο παιγνίδι με τον Άρη στη Τούμπα, γεγονός που τον οδήγησε εκτός  ομάδας και πολύ πιθανόν και εκτός ΠΑΟΚ, έβαλε την ουρά του στα σκέλια, και με αρκετή καθυστέρηση ζήτησε συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

 

} Μετά τον Μούργκ, στην Εθνική Αυστρίας κλήθηκε και ο Σβάμπ, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να εκφράζει την δικαιολογημένη απορία του για τις δύο επιλογές.

} Είναι τόσο καλοί οι δύο παίκτες Μούργκ και Σβάμπ, ώστε εμείς να μην το έχουμε καταλάβει λένε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, η έχει ξεμείνει από καλούς παίκτες η Εθνική Αυστρίας;

 

} Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τον Ιβάν Σαββίδη, και του ζήτησαν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, να φέρει στη Τούμπα τον Λουτσέσκου.

} Τον Λουτσέσκου  όμως διεκδικεί και η ΑΕΚ, με τον Μελισσανίδη να θέλει το Ρουμάνο να καθίσει στο πάγκο για τους αγώνες των πλέει οφ.

 

} Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ υπερίσχυσε τη συμπάθεια που τρέφουν για τον Γκαρσία, από τον οποίο ζήτησαν να περιμένει μερικά χρόνια, μέχρι να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία.

} Οι φίλαθλοι ζητούν αυτό για το οποίο φωνάζουμε εμείς από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης βιάστηκε να αναθέσει την ομάδα στον άπειρο Γκαρσία.

 

} Συνεχίζει στην Προεδρία του ΕΣΑΚΕ Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έχοντας την πολύ μεγάλη αποδοχή των Προέδρων των ΚΑΕ.

 

Σχόλια