Να ψοφήσει κι η κατσίκα του Μαρινάκη, ο Ιβάν και πάλι «κυρίαρχος» στην ΕΠΟ

 

  • Αρχική
  • top7
  • Να ψοφήσει κι η κατσίκα του Μαρινάκη, ο Ιβάν και πάλι «κυρίαρχος» στην ΕΠΟ

Φοβερά πράγματα ακούγονται, γράφονται και λέγονται, ρε φίλε. Πάει ο Ολυμπιακός και νικάει 1-0 την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Είναι λίγο; Πολύ είναι. Ποιος Ολυμπιακός και ποια Άρσεναλ τώρα. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Κι αρχίζει το Σαββιδοτεχνείο, ότι ο Ολυμπιακός πήρε κοντά στο μισό δις ευρώ από το Champions League και δεν κατάφερε να περάσει στους «8».

Να ψοφήσει κι η κατσίκα του γείτονα, δηλαδή. Αφού είναι ψόφια η κατσίκα του Ιβάν Σαββίδης του πολυχρονεμένου, να ψοφήσει κι η κατσίκα του Μαρινάκη. Αντί να φτιάξει κατσίκα ο Ιβάν, να ψοφήσει και του Μαρινάκη. Και σιγά, την ομάδα, σου λέει ο άλλος, 11η είναι στο πρωτάθλημα.

Και το προχωράει το Σαββιδοτεχνείο. Κι ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει την Άρσεναλ στο «Χάιμπουρι», τότε με τον Βρύζα. Και καλά έκανε και νίκησε. Για το σήμερα; Τι χαμπάρια μάστορα;

Κοίτα πως μεγαλώνει μια γενιά ηλιθίων, που έλεγε κι ο Αϊνστάιν, για την καριόλα την τεχνολογία. Από τότε τα έλεγε αυτά ο Αλβέρτος, πριν από 70 χρόνια.

Πάντα, ο καριόλης ο Έλληνας, θα βρει κάτι για να ρίξει χολή σε ό,τι καλό γίνεται σ’ αυτή την χώρα. Άλλος λέει για τα λεφτά του Champions League, άλλος ότι ο Ολυμπιακός κατάστρεψε το ποδόσφαιρο, άλλος ότι μόνο ο Παναθηναϊκός πέρασε στα ημιτελικά. Δεν τον νοιάζει που ο Παναθηναϊκός πάει για να μείνει και πάλι εκτός Ευρώπης.

Δεν τον νοιάζει τον άλλονα που η ομάδα του αποκλείεται από κάτι χωριά Έστερσουντ. Κι αυτί ο Ολυμπιακός ν’ αποτελέσει παράδειγμα, πάντα κάτι βρίσκει.

Και πανηγυρίζουν οι Σαββιδοτέχνες, γιατί η ΕΠΟ στις εκλογές θα παραμείνει στο δίδυμο Μελισσανίδη – Σαββίδη. Νίκη, σου λέει το Σαββιδοτεχνείο, εναντίον του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού. Για ψυχιατρείο η δουλειά. Είναι κι η καραντίνα στην μέση, έκαψαν μπουζί, πιστόνια, φλάντζα οι Σαββιδοτέχνες.

Σχόλια