ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Με προτροπή του Αλέξη, οι οπαδοί του Σύριζα διασπείρουν τον κορωνοϊό...

 


 

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, οι Γυναίκες έχουν πάρει το επάνω χέρι, και υπερτερούν ποσοτικά έναντι των ανδρών, σε όλες τις υπηρεσίες.

} Θυμίζουμε σε όσους ‘έχουν ασθενή μνήμη, ότι το ποσοστό των γυναικών στο Δικαστικό κλάδο βρίσκεται περίπου στο 65%, στις Εφορίες περίπου το 72%, και στις Τράπεζες αγγίζει το 83% περίπου.

} Είναι προκλητική η προστασία που προσφέρουν στις Γυναίκες, ώστε να φτάσουν  στο σημείο να επιβάλουν με νόμο, τον  κάθε υποψήφιο Περιφερειάρχη η Δήμαρχο να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τουλάχιστον το 30% γυναίκες.

 

} Δηλαδή πιστεύουν όλοι αυτοί που ψήφισαν το συγκεκριμένο νόμο, αν δεν υπάρχουν κάποια ξέκωλα στην Περιφέρεια και τον Δήμο, δεν θα λειτουργούν εύρυθμα οι υπηρεσίες;

} Οι Αρχηγοί δεν αγνοούν τις γυναίκες, και τις αξιοποιούν αφού πρώτα τις αξιολογήσουν σωστά, χωρίς όμως να υπάρχει η πίεση του νόμου.

} Γνωρίζουμε Δικηγόρους, που όταν έχουν να δικάσουν κάποια υπόθεση, πρώτα ενδιαφέρονται να μάθουν τη σύνθεση του Δικαστηρίου, και τις περισσότερες φορές όταν η σύνθεση αποτελείται από Γυναίκες, συνήθως παίρνουν αναβολή.

 

} Αυτή είναι μια απλή υπενθύμιση, για να μην προχωρήσουμε λίγο παρακάτω και θυμίσουμε στους πολίτες, την περιβόητη Θάνου, που έφτασε μάλιστα μέχρι την Προεδρία του Αρείου Πάγου.

 

} Ο τρόπος τον οποίο  επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα για να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση, δεν είναι μόνο λανθασμένος αλλά και επικίνδυνος.

} Α ν όμως δεχθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πετύχει τον στόχο του μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα.

} Τους πολίτες γιατί δεν τους σέβεται ο Τσίπρας, ο οποίος ενθαρρύνει τις αριστερές συλλογικότητες, και σχεδόν κάθε μέρα οργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες, μεταφέροντας το θανατηφόρο ιό;

 

} Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν το επιχείρημα, ότι προσφέρουν στήριξη στον Κουφοντίνα, τώρα που ο δολοφόνος της 17 Νοέμβρη αποφάσισε να παραγγείλει το φαγητό που... επιθυμεί, τώρα σε ποιον προσφέρουν στήριξη, στον κορονοιό;

} Οι πολίτες είναι τόσο απογοητευμένοι από τη Θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Κυβέρνηση και του Τσίπρα στην Πρωθυπουργία, που παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση παίρνει σκληρές αποφάσεις, δείχνουν να μην εμπιστεύονται την αριστερά.

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 20% περίπου, γεγονός που όχι μόνο προβληματίζουν τον Τσίπρα, αλλά και τον ανησυχούν.

} Η απόφαση του Αλέξη να στηρίξει τον δολοφόνο Κουφοντίνα, έδωσε το δικαίωμα στους πολίτες να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ξεκίνησε μόνος από την Πολίχνη και χωρίς να έχει την στήριξη κανενός, κατάφερε να δημιουργήσει  μια εξαιρετική από κάθε άποψη Επιχείρηση, που ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ανεβάζει το τζίρο της.

} Αναφερόμαστε στον Κώστα Αμοιρίδη, που επιχείρησή του « ΜΟΡΡΙΣ Αμοιρίδης -Σαββίδης» εδώ και μια 15ετία, δεν κάνει απλά βήματα προς τα εμπρός αλλά άλματα.

} Ο Επιτυχημένος επιχειρηματίας , παρά τις πιέσεις που δέχεται κυρίως από τον αθλητικό χώρο, λόγω της μεγάλης οικονομικής στήριξης που προσφέρει στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, αποφεύγει τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης.

 

} Όπως ο ίδιος λέει, θέλει να μιλάει με το έργο του, γιατί σιχαίνεται τις ρητορικές κορώνες που αμολάει ο κάθε φιλόδοξος άνθρωπος, τις περισσότερες φορές χωρίς να λέει τίποτα.

} Τώρα ο Κώστας Αμοιρίδης αποφάσισε να ασχοληθεί και με την εργολαβία, και για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση, όχι με αντιπαροχές και τέτοια, αλλά αγοράζει το οικόπεδο που το ενδιαφέρει και το χτίζει ο ίδιος.

} Εμείς που γνωρίζουμε καλά τον Κώστα Αμοιρίδη, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία, πως θα πετύχει και στη νέα του προσπάθεια.

 

Σχόλια