ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δεν πολέμησαν φορώντας συνολάκια σαν της κέρινης Γιάννας...

 


 

Μπορεί η γιορτή για τα διακόσια χρόνια της επανάστασης να θεωρείται πετυχημένη, είναι βέβαιο όμως, ότι το οικονομικό τίμημα θα το πληρώσει πάλι ο Ελληνικός Λαός.

} Αυτό συμβαίνει όταν σε τέτοιους εκδηλώσεις εμπλέκεται η Γιάννα, και έχουμε παράδειγμα το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, που στοίχησε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

} Στη προσπάθειά της η Γιάννα να κάνει επίδειξη τα συνολάκια της, και να πετύχει το στόχο της, μπορεί να τινάξει στον αέρα όλο το προϋπολογισμό του Κράτους.

 

} Αυτοί που πολέμησαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας φορούσαν φουστανέλες και όχι πανάκριβα ρούχα όπως συμβαίνει με τη γνωστή μας Γιάννα.

 

} Ο Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται  ότι η κριτική που ασκεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση, δεν βρίσκει οπαδούς να τον ακολουθήσουν;

} Σήμερα οι πολίτες έχουν σχεδόν 24ρη ενημέρωση και γνωρίζουν  τι συμβαίνει στα άλλα Ευρωπαϊκά Κράτη, ώστε ν α μην επηρεάζονται από τις θεωρητικές κορώνες του Αλέξη.

 

} Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι η Κυβέρνηση δεν έχει διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη, σχετικά με την αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού.

} Δεν θα έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, να φτάσουν τα κρούσματα σε τόσο μεγάλο, και οι διασωληνωμένοι χωρίς ΜΕΘ, ώστε να πάρει κάποια μέτρα που θα έπρεπε να τα είχε πάρει πριν από πολλούς μήνες.

} Δεν πιστεύουμε ότι ο Υπουργός Υγείας που δηλώνει... Γιατρός να μη γνωρίζει, ότι αρκετές κλινικές που ασχολούνται αποκλειστικά με τον Κορονοιό, τις υπηρετούν Ορθοπεδικοί, Οφθαλμίατροι και γιατροί άλλων άσχετων ειδικοτήτων;

 

} Είχε το χρόνο ο Κικίλιας να εισηγηθεί την πρόσληψη ικανού αριθμού γιατρών με συγκεκριμένες ειδικότητες, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον ιό και να περιθάλψουν τους ασθενείς.

} Και ενώ υπάρχει έλλειψη τέτοιων γιατρών που θα μπορούσαν να προσφέρουν, περισσεύουν οι καθηγητές που καθημερινά εμφανίζονται στα κανάλια και το μόνο που κάνουν με όσα λένε είναι, να εξοργίζουν τους πολίτες.

} Αυτούς έπρεπε να επιστρέψει η Κυβέρνηση αν σέβονταν τους πολίτες, και ότι τους νέους Γιατρούς που τώρα προσπαθούν να στήσουν την καριέρα τους.

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν, ότι αν τα  Δημόσια  Νοσοκομεία περνούσαν στις Περιφέρειες, η λειτουργία τους θα ήταν πολύ καλύτερη.

 

} Αγαπητέ μου, όσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται να βρεις ακροατήριο να συμφωνήσει μαζί σου, γιατί οι πολίτες γνωρίζουν ποιος είναι ο στόχος σου.

} Ουδεμία ευθύνη μπορεί να έχει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για όσα καταγγέλονται σχετικά με την έκδοση παράνομων διπλωμάτων οδήγησης από την υπηρεσία Συγκοινωνιών Κατερίνης.

} Η αρμοδιότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας ανήκει στην Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδη η οποία ερευνά την υπόθεση.

 

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, έχει ζητήσει ήδη εξηγήσεις από την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη, και περιμένει την  ανάλογη απάντηση.

Σχόλια