Σανό με βούτυρο οι Σαββιδοτέχνες με τον Τζόλη.

 


Από τις γνωστές αερολογίες του Σαββιδοτεχνείου με τον Τζόλη. Πάνε να το τρελάνουμε το παιδί. Άκου τι έγινε.

 

Παίζει η εθνική με την Ισπανία στην Γρανάδα και παίρνει 1-1. Μάλιστα. Ο Τζόλης είναι παγκίτης. Οι Ισπανοί αλλάζουν καμιά πεντακοσαριά πάσες, αλλά από κοκό, τίποτα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπαίνει ο Τζόλης στη θέση του Μάνταλου. Μία από τα ίδια οι Ισπανοί. Άλλες πεντακόσιες πάσες, κοντά στις χίλιες έφτασαν στο σύνολο. Και ποιος πιστώνεται ότι δεν δημιούργησαν κραχτές ευκαιρίες για γκολ; 

 

Ο Τζόλης, φυσικά.

Τ είδαμε κι αυτό ρε φίλε. Το Σαββιδοτεχνείο να εκθειάζει τον Τζόλη. Ότι ήταν κορυφαίος, γιατί μάρκαρε σωστά τον Γιορέντε. Οι άλλοι, δηλαδή, τι κάνανε; Παίζανε τις κουμπάρες στο γήπεδο και μάρκαρε ο μονάχα ο Τζόλης;

 

Ο Σιώπης που έτρεξε χιλιόμετρα με τον Μπουχαλάκης, τι παίζανε στο γήπεδο; Τέλος πάντων, αλλού είναι το θέμα με τον Τζόλη.

 

Όταν έγινε το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1, που ήταν ο Τζόλης; Στον πάγκο. Στο 82’ τον έβαλε στο ματς ο μέγας κόουτς Γκαρσία. Και πως το δικαιολόγησαν αυτό οι Σαββιδοτέχνες; Έγραψαν ότι ο Τζόλης δεν μαρκάρει και γι αυτό έμεινε στον πάγκο!

Δηλαδή, ο Φαν’τ Σιπ τον έπεισε ότι πρέπει να μαρκάρει και ο Γκαρσία όχι; Ρωτάω, μάστορα. Δηλαδή, ό,τι έκανε στην εθνική, δεν μπορεί να το κάνει στον ΠΑΟΚ; Αυτό λένε οι Σαββιδοτέχνες.

 

Και ποιος φταίει γι αυτό που δεν μαρκάρει στον ΠΑΟΚ; Ο Γκαρσία φταίει. Έτσι πάει. Σανό με βούτυρο οι Σαββιδοτέχνες με τον Τζόλη.

Σχόλια