ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ανασχηματισμό στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ετοιμάζει ο Μητσοτάκης…

 Αφού γύρισε όλα τα κανάλια, αφού έκλαψε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, τώρα γύρισε σελίδα και άρχισε να απειλεί τον Πατούλη.

} Αναφερόμαστε στη γνωστή Μαρίνα Πατούλη, που με διάφορα καραγκιοζιλίκια άρχισε να προκαλεί τον κόσμο, και που είχε ως αποτέλεσμα έστω και με αρκετή καθυστέρηση, να την δείξει ο Περιφερειάρχης Αττικής την κόκκινη κάρτα.

} Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος  μια τέτοια συμπεριφορά, που ήθελε να μοιράζεται με τους πολίτες, τόσο τα χρυσά σαλόνια της, όσο και τα δικά της πλούσια προσόντα;

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι εύκολη υπόθεση από την Κυβέρνηση, όταν μάλιστα πρόκειται για απείθαρχο Λαό όπως είναι ο Ελληνικός.

} Το λάθος που κατά τη δική μας εκτίμηση διαπράττει η Κυβέρνηση είναι, ότι έχει δημιουργήσει μια γιγαντιαία επιτροπή στην οποία συμμετέχουν επιδημιολόγοι και άλλοι... ειδικοί, ώστε να μη μπορούν να συνεννοηθούν.

} Θα έπρεπε να γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη γνωστή λαϊκή παροιμία, όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει, και ότι όπως εμείς κουραστήκαμε να το επαναλαμβάνουμε , ότι σε αρκετές περιπτώσεις τη διαφορά δεν την κάνουν οι πολλοί αλλά οι ικανοί.

 

} Το τρύπημα ο Πρωθυπουργός το τρώει από τους δικούς του ανθρώπους, και στη κατηγορία αυτή χωρίς καμιά αμφιβολία, ανήκει και η Ντόρα.

} Δεν μπορεί κανένας να μου στερήσει το δικαίωμα να κάνω Πάσχα στη Κρήτη δήλωση η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκαλώντας την κοινή γνώμη.

} Αυτό επιβεβαιώνει τη δική μας πάγια θέση, ότι η Κυβέρνηση κινδυνεύει από τα δικά της λάθη, και όχι από την ανούσια αντιπολίτευση του Τσίπρα.

 

} Ο Τσίπρας που φωνάζει ότι δεν εμπιστεύεται και δεν δίνει σημασία στις δημοσκοπήσεις, άρχισε σε πολύ τακτικά διαστήματα να τις προκαλεί ο ίδιος.

} Η νέα δημοσκόπηση που προκάλεσε ο Τσίπρας, απογοήτευσε τον  Αρχηγό της Αντιπολίτευσης, γιατί δίνει προβάδισμα 18% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

} Σε μυστική συνάντηση που έχει με τους στενούς του συνεργάτες ο Αλέξης, αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο που ασκούν αντιπολίτευση, και το πιο σημαντικό να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις από τα ακραία στοιχεία.

 

} Δεν μπορεί να εμφανιζόμαστε ως υποστηρικτές του Κουφοντίνα, όταν τον 80% των πολιτών και πάνω είναι αντίθετοι με τον τρομοκράτη, είπε ο Τσίπρας στους συντρόφους του και συμφώνησαν μαζί του.

} Δεν μπορούμε να στηρίζουμε τους καταληψίες και να ανεχόμαστε τους κουκουλοφόρους να προκαλούν ζημιές στις περιουσίες των αθώων πολιτών.

} Τέλος, δεν μπορούμε να θέλουμε να Κυβερνήσουμε τη χώρα με τη στήριξη όλων αυτών που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τους έχει δείξει την κόκκινη κάρτα, ήταν η τελευταία τοποθέτηση του Αλέξη.

 

} Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Αλέξη, αλλά δύσκολα θα καταφέρεις να απεμπλακείς από τους... κατσαπλιάδες που έχεις μαζέψει γύρω σου.

 

} Σε μερικούς μήνες η Κυβέρνηση κλείνει δύο χρόνια, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε ένα γενναίο ανασχηματισμό.

} Ο Πρωθυπουργός έχει διαπιστώσει ότι αρκετοί είναι οι Υπουργοί που χωλαίνουν σοβαρά, και θέλει να προχωρήσει στην αντικατάστασή τους.

} Τέτοιους Υπουργούς θεωρούμε εμείς τον Αυγενάκη, την Κεραμέως, και κάποιους άλλους ακόμη που έχουν δείξει πόσο ανεπαρκείς είναι.

 

} Το ερώτημα είναι, αν αυτοί που θα αντικαταστήσουν τους αποτυχημένους, θα είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους, και αν το σύστημα θα συνεχίσει να επηρεάζει τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού.

 

Σχόλια