Νέα τριετία μας λένε. Νέες αγωνιστικές σφαλιάρες έρχονται...

 


 

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει πλέον με το αποστακτήριο του Jack Daniels. Όλοι κάθονται και παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι με τα καπάκια (βλέπε σχετική διαφήμιση) περιμένοντας τα νέα από το Ροστόφ. Σας δίνω αυτούσια μέρος σημερινού άρθρου ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στη metrosport για να πάρετε κλίμα: 

"Από το Ροστόφ περιμένουν τα μεγάλα νέα οι φίλοι του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά στην επόμενη ημέρα της ομάδας τους. Ο Ιβάν Σαββίδης αναλύει τα δεδομένα και σκέφτεται ποιο είναι το μοντέλο λειτουργίας που ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα μελετά και περιπτώσεις αθλητικών διευθυντών.

Ωστόσο, τα όσα συμβαίνουν καθημερινά υπογραμμίζουν την ανάγκη οι αποφάσεις να ληφθούν σύντομα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να χάσει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του".

Kι όσο σκέφτονται και αναλύουν τα δεδομένα, τόσο πιο αργή θα είναι η αντίδραση του δικεφάλου κι αυτό το καλοκαίρι. Μα ήδη ξέρουμε πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν να λήξουν τα πλέι οφ. Όλοι ξέρουμε πως στον ΠΑΟΚ πρέπει να επιλέξουν τεχνικό διευθυντή. 

Κι επίσης όλοι ξέρουν πως ο Γκαρσία πρέπει να επιλέξει το επόμενο εμπόρευμα από την Κ-19. Όπως καταλαβαίνετε με όλα αυτά και με τον ΠΑΟΚ να είναι αργός σαν τη χελώνα, δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για την επόμενη χρονιά. Μεταβατικό στάδιο μας λένε. Νέα τριετία μας λένε. Νέες αγωνιστικές σφαλιάρες έρχονται...

Σχόλια