Ο λαός του Άρη περιμένει με αγωνία ν’ ακούσει από τον Μητρούδη, γιατί ο Μαρινάκης δεν έδωσε το χθεσινό ματσάκι...

 


Αυτός ο Θεόφιλος Μητρούδης που βγήκε την περασμένη εβδομάδα και είπε ότι κάτι έπαιξε με τον Κουέστα στον αγώνα Άρη – Ολυμπιακού στο κύπελλο κι ότι ο Μαρινάκης σε αντάλλαγμα θα δώσει έξι βαθμούς στον Άρη, υπάρχει;

Για να μιλήσει για το μπάσκετ κλήθηκε στην ΕΡΤ3 ο Θεόφιλος. Κι αντί να πει τι έγινε τότε επί Γκάλη, άρχισε να λέει ότι ο Καρυπίδης είναι άνθρωπος του Μαρινάκη, ντροπή ο Κουέστα και ο Μάντζιος που τον βάζει. Ότι έγινε κάτι πονηρό στο κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, τον νίκησε τον Άρη και με δέκα παίκτες. Δεν πρέπει τώρα ο Θεόφιλος να βγει να πει κάτι; Εκτέθηκε ότι ο Μαρινάκης θα έλεγε στους παίκτες και τον Μαρτίνς να κάτσουν να χάσουν και στα δυο παιχνίδια.

Ο κύριος Θεόφιλος, οφείλει να πει γιατί ο Μαρινάκης δεν έδωσε το ματς στο «Καραϊσκάκης». Μπορεί να έγινε τίποτα που δεν το ξέρει ο κόσμος και ο ξέρει μόνο ο Θεόφιλος.

Ο λαός του Άρη και ο Ιβάν Σαββίδης, βέβαια, περιμένουν με αγωνία ν’ ακούσουν τον Θεόφιλο. Αλλιώς, τι να υποθέσει ο κόσμος του Άρη; Ότι ο Θεόφιλος Μητρούδης είναι μπαρουφάκης; Δεν αξίζει στην ιστορία του στον Άρη. Όλα στη φόρα, γιατί δεν το έδωσε το ματσάκι ο Μαρινάκης. Κι αν δεν τα βγάλει όλα στην φόρα, νάνι και νωρίς, για να κατεβάσει φρέσκια σενάρια.

Σχόλια