Υπάρχουν ακόμη αφελείς, που πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το Κύπελλο... 

Σε ένα ακόμη παιγνίδι οι πειραματισμοί του Γκαρσία δεν βοήθησαν την ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, και γνώρισε την ήττα από τον διαλυμένο Παναθηναϊκό.

} Ενώ στα προηγούμενα παιγνίδια είδαμε τον Ελα Κνστουρί να κάθεται στο πάγκο, ξαφνικά προχθές ο Γκαρσία τον χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα, για να εκτεθεί για μια ακόμη φορά.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο άπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει αξιολογήσει ακόμη τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, γι αυτό σε κάθε αγωνιστική προχωρεί σε αυτούς τους επικίνδυνους πειραματισμούς.

 

} Βέβαια, η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει σε εκείνους που σχεδίασαν και δημιούργησαν τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, που από την αρχή εμείς είχαμε διαγνώσει ποια μπορεί να είναι η συνέχεια αυτής της ομάδας.

} Δεν υπάρχει καμιά συνεργασία των δύο παικτών της μεσαίας γραμμής Σβάμπ -Ελ Καντουρί, δεν υπάρχει καμιά συνοχή στην άμυνα, με αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα να δέχεται αστεία γκολ.

} Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τις δηλώσεις του Γκαρσία, εμείς πιστεύουμε ότι ακόμη και... νεκρούς ανασταίνει, και αυτό το διαπιστώσαμε στο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό.

 

} Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος... ειδικός, και ειδικότερα ο τεχνικός διευθυντής Ρέμπε, με ποια λογική επέλεξε και έφερε στο ΠΑΟΚ, το αργοκίνητο καράβι που λέγεται Καγκάβα;

} Μήπως ήθελε να αυξήσει τα έσοδα σε κάποιο... μάνατζερ και όχι να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα, που τόσο ανάγκη έχει;

 

} Και όμως, υπάρχουν ακόμη κάποιοι αφελείς που πιστεύουν, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το Κύπελλο.

} Δηλαδή πιστεύουν όλοι αυτοί, ότι μπορεί η άμυνα της ομάδας να σταματήσει να είναι ευάλωτη, η μεσαία γραμμή να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή, και ο Σφιρντέσκυ να θυμηθεί πως είναι το σκοράρισμα;

} Η φετινή χρονιά είναι χαμένη για τον ΠΑΟΚ, και όπως αναφέρουμε και παραπάνω, είναι χαμένη από την αρχή της σεζόν, γιατί οι... ειδικοί στις επιλογές τους τα έκαναν μαντάρα.

 

} Η λύση του προβλήματος βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα πρέπει να δείξει την πόρτα της εξόδου, σε όλους αυτούς που συμμετείχαν στο λανθασμένο χτίσιμο της ομάδας.

} Σε όλα τα ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει μόνο μία νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα με 2-1, που την εξαργύρωσε προχθές με ήττα και το ίδιο σκορ.

 

} Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατέκτησε το πρωτάθλημα από τον ... Νοέμβριο, οι διαιτητές όμως  εξακολουθούν στη προσπάθειά τους να δείξουν καλή διαγωγή στον Μαρινάκη, να ξεφτιλίζονται.

} Ο διαιτητής στη Λάρισα, παραχώρησε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον Ολυμπιακό, και έκλεισε τα μάτια σε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ.

} Ίσως για πρώτη φορά, έχει απόλυτο δίκαιο ο Κούγιας να διαμαρτύρεται κατά της αδελφής ψυχής από το Λονδίνο, που έχει εναρμονιστεί απόλυτα με τις επιθυμίες του Μαρινάκη.

 

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ έφτασε ένα βήμα πριν να φτάσει στη νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, τελικά όμως δεν κατάφερε να την κατακτήσει.

} Όσο και να προσπαθήσουν ορισμένοι, η χρονιά για τον ΠΑΟΚ έχει χαθεί, και δεν πρόκειται να κρατήσουν όρθια τα ερείπια που οι ίδιοι δημιούργησαν.

}  Με μπαλώματα και φθαρμένα υλικά, δεν είναι εύκολο να χτιστεί μια οικοδομή που θα μπορεί να κρατήσει στις αγωνιστικές αναταράξεις.

Σχόλια