ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ...


Στη Ρωσία, ο Πούτιν πέρασε νόμο που του επιτρέπει να εκλέγεται Πρόεδρος όσο ο ίδιος επιθυμεί, αφού το εκλογικό σύστημα που εφαρμόζει είναι... αλάνθαστο.

} Αυτή τη Δημοκρατία ονειρεύονται και οι αριστεροί στη Χώρα μας, αυτό είναι το καθεστώς που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα;

 

} Στην Ελλάδα έχουν χαθεί οι αξίες, δεν αξιοποιούνται οι χαρισματικοί πολίτες, παρά μόνο αυτοί που θέλει το... σύστημα.

} Σε κανένα άλλο Κράτος δεν προβάλλονται σε ένα τόσο μεγάλο βαθμό αυτοί που τηγανίζουν καλά αυγά και φτιάχνουν καλό... παστίτσιο.

} Και όμως, οι μάγειροι σήμερα είναι οι πιο δημοφιλείς σταρ στη Χώρα μας, γιατί αυτούς προβάλουν τα μέσα ενημέρωσης.

 

} Όταν κάποιος παρακολουθήσει το ύφος των μαγείρων, θα αντιληφθεί πόσο επικίνδυνα έχουν καβαλήσει το καλάμι.

} Δεν υπάρχει εκπομπή στην τηλεόραση που να μη στήνει κατσαρόλα, και να μην εμφανίζει κάποιο ζωγραφισμένο σεφ και του κώλου τα εννιάμερα.

} Εδώ ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή παροιμία που λέει, ότι ο κόσμος καίγεται και αυτοί που τηγανίζουν αβγά μάτια χτενίζονται.

 

} Γιατί ένας νέος να πάει να σπουδάσει αφού δύσκολα θα καταφέρει να εξασφαλίσει κάποιο εισόδημα, ότι μπορεί να φορέσει μια ποδιά και να γίνει... διάσημος ;

 

} Κλαίει και οδύρεται η Μαρίνα Πατούλη, γιατί ο άνδρας της  έχει απομακρυνθεί από κοντά της, και δεν δέχεται ούτε να την μιλήσει.

}  Αυτά κυρία Πατούλη έπρεπε να τα είχες σκεφθεί, όταν φορούσες εκείνα τα προκλητικά φορέματα, και όταν εμφανιζόσουν σχεδόν καθημερινά στα κανάλια.

} Όταν οι γυναίκες παντρεύονται θα πρέπει να ισορροπούν και με την επιθυμία των συζύγων τους, και όχι να χάνουν την αξιοπρέπειά τους.

 

} Η κωλόγρια από την Γερμανία, η φιλοτουρκάλα Μέρκελ δεν τίμησε την πρόσκληση της Κυβέρνησης να παραστεί στην εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά, τη φιλία που τρέφει στους Τούρκους.

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά της Καγκελάριου της Γερμανίας, οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι θεωρεί τον Ερντογάν έναν καλό πελάτη.

} Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι, για τους οποίους δείχνει αυτή τη δοτικό της η Μέρκελ προς τον δικτάτορα της Τουρκίας.

} Οι Τούρκοι φημίζονται για το... αρκαντάν, και όσοι δεν γνωρίζουν τη σημασία της λέξης, καλά θα κάνουν να φροντίσουν να τη μάθουν.

 

} Νέα δημοσκόπηση που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως να το αποδέχεται, δίνει πάλι προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που προκαλεί συγκρούσεις μεταξύ των συντρόφων.

Σχόλια