Ο ΠΑΟΚ δεν έπεσε κατηγορία χάρη στο όνομα και στην ιστορία του...


 

 

 

Μπορεί κάποιοι να λένε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, για τον ΠΑΟΚ όμως δεν ισχύει αυτό, γιατί η ελπίδα έχει πεθάνει από τότε που σχεδιάστηκε από τους... ειδικούς η φετινή ομάδα.

} Ακόμη και οι γνωστοί άσχετοι με το ποδόσφαιρο δημοσιογράφοι είχαν  διαγνώσει ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει καμιά διάκριση, δεν το έγραψαν όμως  για να μη στενοχωρήσουν τον... εργοδότη τους.

 

} Αν οποιαδήποτε άλλη ομάδα είχε το έμψυχο υλικό που διαθέτει φέτος ο ΠΑΟΚ, ακόμη και κατηγορία θα μπορούσε να πέσει.

} Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κρατάει μια σχετικά αξιοπρεπή θέση, αυτό οφείλεται στο μεγάλο όνομα και στη μεγάλη ιστορία του.

} Εκτός κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων όμως, οι δημοσιογράφοι του γλυκού νερού προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους φιλάθλους και δεν λένε την αλήθεια, για να μη στενοχωρήσουν το αφεντικό τους.

 

} Εμείς πιστεύουμε, ότι ένας ικανός επιχειρηματίας, ένα έξυπνος άνθρωπος όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, σίγουρα γνώριζε ποια μπορεί να είναι η αγωνιστική πορεία της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ.

} Κατά τη δική μας εκτίμηση ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να δοκιμάσει και ένα άλλο διαφορετικό μοντέλο, και μια άλλη φιλοσοφία, γιατί έχει διαθέσει ένα κάρο λεφτά, χωρίς τα περισσότερα από αυτά να πιάσουν τόπο.

} Έτσι, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια διαφορετική πρακτική, με αποτέλεσμα  όμως να μην ικανοποιήσει τον κόσμο.

 

} Εν πάση περιπτώσει, η ομάδα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια καλή θέση από τους αγώνες των πλέει οφ, και ποιος ξέρει, μπορεί με τη βοήθεια της Παναγιάς όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, να γίνει το ... θαύμα.

 

} Αγαπητέ μου, δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προθέσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη, και ποιους θα επιλέξει για συνεργάτες του όταν θα αναλάβει την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Δεν γνωρίζουμε από πού αντλείς εσύ αυτές τις πληροφορίες, ότι ο Ζαγοράκης έχει επιλέξει για Γενικό Διευθυντή τον Μάκη Γκαγκάτση.

} Πως γνωρίζεις ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ, να προδώσει τον Ιβάν Σαββίδη που τόσο πολύ τον εμπιστεύεται, για να κατέβει στην Αθήνα;

 

} Σε κάθε περίπτωση, αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφασίσει να κατεβάσει στην Αθήνα τον Μάκη Γκαγκάτση, θα πρέπει να έχει και την έγκριση των... συνεταίρων πιστεύουμε εμείς, και σε μια τέτοια περίπτωση, δύσκολα θα υπάρξει κοινή απόφαση.

 

} Αθόρυβα αλλά δημιουργικά, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κατάφερε να εξασφαλίσει από τη γνωστή Εταιρία στοιχημάτων, ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ περίπου για κάθε ΚΑΕ.

} Αυτή είναι μια πολύ  μεγάλη επιτυχία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, γιατί τα χρήματα επαρκούν για τη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας, αν φυσικά γίνουν εύστοχες επιλογές παικτών.

} Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι, αν τα χρήματα θα δοθούν και στις ΚΑΕ που δεν τον... ψήφισαν, δηλαδή στον Άρη και στον Ηρακλή.

 

} Αγαπητέ μου, με βάση τις δικές μας πληροφορίες, μέχρι τώρα το μέλος της τριμελούς επιτροπής Τριλυράκης, βάζει μόνο ... μυαλό και αρνείται πεισματικά να βάλει το χέρι στη τσέπη.

} Ακόμη, ενημερώνουμε τον καλό μας φίλο, ότι ο Ιβάν Σαββίδης ή οι εκπρόσωποί του, αντί να ενισχύσει την ομάδα με αξιόλογους παίκτες, στο τέλος του Δεκέμβρη απέκτησε τον 75χρονο Βασίλη Χατζηαποστόλου, χωρίς κανείς να γνωρίζει το ρόλο του στον ΠΑΟΚ.

 

} Κάποιος γελοίος τύπος, από αυτούς που ευδοκιμούν στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, εκφράζει την απορία του λέγοντας , ποιοι είναι αυτοί που επέλεξαν για την Προεδρία της ΕΠΟ τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Είναι η UEFA, η Κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, και οι τέσσερις Πρόεδροι των μεγάλων ομάδων.

} Ποτέ στα χρονικά του ποδοσφαίρου δεν υπήρξε μια τέτοια συμφωνία για ένα πρόσωπο, που σημαίνει ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν ικανό για να παίξει τον ρόλο του Προέδρου στην ΕΠΟ, είναι η δική μας απάντηση.

Σχόλια