ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Θεούς και δαίμονες έχει βάλει ο Τράγκας!..

 


Ανεξάρτητα αν δεν μπορούν να το αποδείξουν με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία, πολλοί θα είναι οι αριστεροί που θα προκύψουν και θα δηλώνουν, ότι υπέστησαν βία από Αστυνομικούς.

} Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισαν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, να εκδικηθούν τους Αστυνομικούς, που απλά θέλουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε , ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι Αστυνομικοί, που στη προσπάθειά τους να επιβάλουν την τάξη, ορισμένες φορές ίσως και να έχουν υπερβάλει.

 

} Κανένας όμως δεν μπορεί ισχυριστεί, πόσο δύσκολο είναι το έργο των Αστυνομικών, και ότι ... συμπτωματικά αυτοί που προσπαθούν να τους εμποδίσουν να κάνουν τη δουλειά τους, ανήκουν όλοι στον αριστερό χώρο.

} Τώρα, όλοι οι αλήτες της... αριστεράς και της... προόδου που θα συλλαμβάνονται από τους Αστυνομικούς, θα τους κατηγορούν ότι υπέστησαν βία.

 

} Μπορεί ο Τσίπρας να τους έδωσε όνομα και να  χαρακτήρισε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία», οι Σκοπιανοί όμως ακόμη και σήμερα παραδέχονται ότι είναι Σλάβοι.

 

} Συχνά-πυκνά ακούμε τον Τσίπρα αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να προβάλουν την αγάπη τους για την Ελλάδα, και πόσο αγαπούν τη χώρα μας.

} Αυτή η θέση όμως έρχεται σε σύγκρουση με εκείνη που είχε εκφράσει πριν μερικά χρόνια ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζουράρης.

} Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη πρέπει να θυμούνται, ότι σε μια παρόμοια ένταση με τους γείτονες όπως συμβαίνει και σήμερα, είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πόλεμο με τους Τούρκους, επειδή θα μας πάρουν μερικά από τα Νησιά μας;

} Έχουμε τόσα πολλά είχε δηλώσει ο Ζουράρης, που δεν αξίζει το κόπο να συγκρουστούμε με τους Τούρκους για μερικά ξερονήσια.

 

} Αυτή είναι η φιλοσοφία των Αριστερών, απλά ο Ζουράρης βγήκε και το φώναξε δημόσια, προκαλώντας την δικαιολογημένα οργή στους Έλληνες πολίτες.

} Οι αριστεροί έχουν αποδείξει στη πράξη πλέον, ότι αγαπούν λιγότερο την Ελλάδα και τους πολίτες, και αυτό φροντίζουν να το δείχνουν με τον τρόπο τους.

 

} Μπορεί το νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθεροι Έλληνες» να βρίσκεται σε... αγρανάπαυση, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει όμως, και επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά.

} Λυτούς και δεμένους έβαλε ο Τράγκας, προκειμένου να πάρει με... μεταγραφή και να εντάξει στο νέο του κόμμα, τον πρώην  Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Παναγιώτη Ψωμιάδη.

} Είναι αλήθεια, ότι αυτή είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τους «Ελεύθερους Έλληνες» του Γιώργου Τράγκα, γιατί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπορεί να μη βρίσκεται σήμερα στη πρώτη γραμμή της πολιτικής, αποτελεί πάντα όμως μια χρήσιμη και υπολογίσιμη πολιτική οντότητα, γιατί λόγω μεγάλης εμπειρίας, μπορεί να παίξει... μπάλα σε όλες τις θέσεις με επιτυχία.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Τράγκας πλησίασε και κάποιον παράγοντα του ΠΑΟΚ, αλλά η προσπάθειά του δεν είχε θετικό αποτέλεσμα, γιατί περιμένει το κάλεσμα κάποιου άλλου μεγάλου κόμματος.

} Αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι, είναι πιθανόν να δημιουργήσει νέο κομματικό φορέα, και ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.

 

} Σχετικά με τις προθέσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν τις έχει εκφράσει ακόμη, γιατί πιθανόν δεν θεωρεί κατάλληλη την παρούσα στιγμή.

} Εμείς πιστεύουμε, ότι όταν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα προχωρήσει στο επόμενο πολιτικό βήμα, που κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει ότι θα είναι σοβαρό και προγραμματισμένο.

} Αυτό μπορεί να συμβεί, όταν οι δημοσκοπήσεις θα δίνουν ποσοστό 15% τουλάχιστον στ νέο κόμμα του Απόστολου Τζιτζικώστα, γιατί μόνο σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορεί να έχει λόγο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

 

Σχόλια