Ετοιμάζεται για την έξοδο ο Σαββίδης και ξαναέκανε τον ΠΑΟΚ κομπάρσο;;

 Εκτίμησή μας είναι, ότι ο Ιβάν Σαββίδης συνειδητά αποφάσισε να οδηγήσει το ΠΑΟΚ σε ρόλο κομπάρσου, και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ενίσχυση την ομάδα με μέτριους παίκτες.

} Ακόμη, η απόφασή του να αναθέσει την ομάδα στον άπειρο Γκαρσία, επιβεβαιώνει τη θέση μας, ότι δηλαδή ότι ο Ιβάν Σαββίδης βολεύεται με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

} Ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο ένα  μικρό σκοτεινό διάλειμμα για τον Ιβάν Σαββίδη, και ότι πολύ σύντομα θα κάνει τον ΠΑΟΚ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

 

} Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο εκείνο που θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να προσφέρει δύο-τρία εκατομμύρια σε κάποια διοίκηση που ο ίδιος θα δημιουργήσει, και σιγά-σιγά να απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ.

} Δεν πιστεύουμε πως αυτό σενάριο έχει κάποια λογική βάση, δεν μπορούμε όμως να το αποκλείσουμε, γιατί έτσι περίπου εξηγήθηκε ο Ιβάν και με την ομάδα του Ροστόφ.

} Θεωρούμε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι αρκετά εγωιστής και αγαπάει υπερβολικά το ΠΑΟΚ, ώστε να τον εγκαταλείψει και να πικράνει τους φιλάθλους.

 

} Απλά, θα διαγράψει την αποτυχημένη φετινή περίοδο, θα αποφύγει τα όποια λάθη έχει διαγράψει, και θα φροντίσει  ώστε να οδηγήσει το ΠΑΟΚ στη κορυφή, και έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει το συγκεκριμένο στόχο του.

 

} Η καλή πορεία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, οδήγησε τον φαλακρό τεχνικό να δηλώσει, ότι υπάρχει χημεία με τη διοίκηση, και είναι ώρα να το ευχαριστηθούμε.

} Σε ποια διοίκηση αναφέρεται άραγε ο Λυκογιάννης;  Μήπως στην  τριμελή επιτροπή που αποτελείται από δύο μέλη, αφού το τρίτο έχει εξαφανιστεί;

} Θεωρούμε, και αυτή είναι η δική μας πάγια θέση, ότι όταν κάποιος αποφασίζει να εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης, είναι γιατί έχει κάτι σημαντικό να ανακοινώσει, και όχι να διαλαλήσει τη καλή... χημεία που έχει με τον Χαζόπουλο.

 

} Σε μια ακόμη συνέντευξή του ο Ελ Καντουρί εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίζει να αγωνίζεται στο ΠΑΟΚ.

} Πως όμως να μην εκφράσει μια τέτοια επιθυμία ο μέτριος Μαροκινός παίκτης του ΠΑΟΚ, όταν καμιά ομάδα δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει;

} Το δικό μας ερώτημα είναι, γιατί ο Φερέιρα που τόσο πολύ τον  έχει προβάλει και τον πιστεύει, δεν τον παίρνει στη δική του ομάδα;

 

} Στο ερώτημα, αν ο ΠΑΟΚ με παίκτες σαν τον Ελ Καντουρί  μπορεί να διεκδικήσει  διακρίσεις , η δική μας κατηγορηματική απάντηση είναι ΟΧΙ.

} Και είναι όχι, γιατί ο παίκτης δεν έχει τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, που θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

 

} Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλλειπε λέει μια λαϊκή  παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

} Δεν φτάνει που η ομάδα δεν είχε την απαραίτητη συνεχή, τη χτύπησε και ο κορονοιός, με αποτέλεσμα να υποστεί μια ακόμη πικρή ήττα από την Κηφισιά μέσα στο παλατάκι.

 

} Όταν ακούω ΠΑΟΚ ανατριχιάζω δήλωσε ο Λουτσέσκου, επισημαίνοντας με νόημα, ότι παραμένει ελεύθερος .

} Η αλήθεια είναι, ότι ο Λουτσέσκου ανατριχιάζει και όταν εισπράττει και τα χρήματα που του προσφέρουν οι ομάδες, γιατί είναι γνωστή η αγάπη που τρέφουν οι ρουμάνοι στα δολάρια και τα ευρώ.

 

} Τι γίνεται με τον Ζάμπα που όλο φεύγει αλλά παραμένει στο ΠΑΟΚ και αδειάζει το ταμείο της ΠΑΕ χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα;

 

} Η συμφωνία για την παραχώρηση του Βόλου σε Ισπανούς επενδυτές  ναυάγησε, γεγονός που έχει ικανοποιήσει κάποιους στο ΠΑΟΚ.

} Αναφερόμαστε σε εκείνους που θα έβλεπαν  πρώτοι την πόρτα της εξόδου, σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσιζε να φέρει στο ΠΑΟΚ τον  Μπέο.

 

} Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, θεωρεί ως δεδομένη την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Προεδρία της Ομοσπονδίας.

} Αυτό που πρέπει να κάνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης αν εκλεγεί στην Προεδρία της ΕΠΟ είναι, να προχωρήσει στην κάθαρση και να μην αφήσει τίποτα που να θυμίζει την παλιά νοοτροπία.

Σχόλια

  1. Η έλευση του Ιβαν Σαββίδη, ο τρόπος που έχτισε τον ΠΑΟΚ των επιτυχιών και ο τρόπος που έριξε λευκή πετσέτα μετά τη φυγή Λουτσέσκου, δείχνει πως ο Ολυμπιακός παραμένει και θα παραμείνει το μεγάλο αφεντικό. Στην κόντρα που ξεκίνησε με τον Μαρινάκη, έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια, αλλά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο εύσωμος και γεμάτος... Έξαψη, πρόεδρος του Ολυμπιακού, πάει να πάρει το παιχνίδι. Πιστεύετε πως ο Σαββίδης θα ξαναρίξει πολλά λεφτά στον ΠΑΟΚ για να τον κάνει πρώτο; Εγώ λέω όχι! Πιστεύετε πως ο Ιβάν θα ανοίξει διπλό μέτωπο με μεγάλο μπάτζετ για την ομάδα και χτίσιμο γηπέδου ταυτόχρονα; Εγώ λέω όχι. Πιστεύετε πως ο ΠΑΟΚ, θα εξακολουθεί να πουλά την πραμάτεια του με οποιοδήποτε κόστος; Εγώ λέω ναι. Πιστεύετε πως ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει και θα κάνει πετυχημένο και γρήγορο σχεδιασμό ομάδας τα επόμενα χρόνια. Εγώ λέω όχι. Πιστεύετε πως θα σπάσει η "χρονοβόρα" αλυσίδα προπονητής - τεχνικός διευθυντής - Γιώργος- τεχνικός διευθυντής - Γκοτσάρεβα - Μάκης - Γιώργος - Ιβάν - Skype - προπονητής - τεχνικός διευθυντής - Γιώργος Instagram; Εγώ λέω πως όχι. Με λίγα λόγια θεωρώ πως η επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει ρίχνοντας σχεδόν λευκή πετσέτα στη φετινή, αλλά χωρίς να υπάρχει τεχνικός διευθυντής και με τις χρόνιες παθογένειες να προδικάζεται από τώρα μια χρονιά παρόμοια. Ο Μαρινάκης δεν θα αφήσει ξανά τον Ιβάν να του χαλάσει την ομελέτα. Κάνει διπλάσια προσπάθεια από πριν για να αποκρούσει τον ΠΑΟΚ του Ιβάν. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τις ενδείξεις να μη με κάνουν αισιόδοξο! Παρόλα αυτά ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ και με αυτήν την καραμέλα θα πρέπει να πορευτούμε είτε υπάρχει πετυχημένο αγωνιστικό τμήμα είτε όχι. Τουλάχιστον ας ασχοληθεί ζεστά τόσο με το μπάσκετ όσο και το βόλλεϊ (ίσως και το χάντμπολ) για να αυξηθούν οι τίτλοι και οι διακρίσεις. Χρόνια πολλά!

    REIVELLERE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου