ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αγνόησε την Ελλάδα η κωλόγρια της Γερμανίας…

 


Η πανδημία, τα Εθνικά μας θέματα και οι ενοχλήσεις των Τούρκων έχουν περάσει σε δεύτερα μοίρα, γιατί τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τον χωρισμό της Μαρίνας Πατούλη.

} Για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες η Πατούλαινα,  εμφανίστηκε στα κανάλια χωρίς προηγουμένως να δεχθεί την περιποίηση δεκάδων ειδικών, όπως γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια, πριν ο Γιώργος Πατούλης αποφασίσει να τη δείξει την ....κόκκινη κάρτα.

} Κλαίει και οδύρεται τώρα η Μαρίνα αλλά είναι αρκετά αργά, και αυτά έπρεπε να τα σκεφθεί όταν εμφανίζονταν στα μέσα ενημέρωσης και προκαλούσε τους πολίτες.

 

} Τώρα είναι αργά για δάκρυα Μαρίνα, γιατί ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θέλει να ηρεμήσει από τα προβλήματα που εσύ του δημιουργούσες .

 

} Η συμπεριφορά της κωλόγριας από τη Γερμανία, ήταν προκλητική απέναντι στην Ελλάδα, και αυτό σχολιάστηκε από όλους τους  ηγέτες της Ενωμένης Ευρώπης.

} Στη προσπάθειά της η Μέρκελ να μη στενοχωρήσει τον φίλο της τον Σουλτάνο, δεν  έστειλε ούτε τις ευχές της στην Ελλάδα, όταν ακόμα και ο Ερντογάν έστειλε τις ευχές του στους έλληνες!!

} Τώρα είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η Μέρκελ στηρίζει τον Ερντογάν, γι αυτό και η Ευρώπη δεν αποφασίζει να επιβάλει κυρώσεις στη Τουρκία.

 

} Αυτή δεν είναι Ενωμένη Ευρώπη, είναι ενωμένα συμφέροντα, και στο βωμό του κέρδους η κωλόγρια Μέρκελ παίζει περίεργους και γιατί όχι και επικίνδυνους ρόλους.

 

} Ο Ερντογάν με τον τρόπο της αγοράς πολεμικού υλικού, έχει εξαγοράσει την Γερμανία, την Ισπανία ακόμη και την Ιταλία.

} Η Ενωμένη Ευρώπη έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας, και αυτό οφείλεται στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των παραπάνω Κρατών που αναφέρουμε.

 

} Ο Υπουργός Υγείας Κικίλιας που δηλώνει Γιατρός αλλά στην  Ιατρική  μπήκε γιατί έπαιξε μερικά δευτερόλεπτα μπάσκετ στην Εθνική νέων δήλωσε, ότι με τις αποφάσεις σχετικά με την πανδημία, ασχολούνται αρκετοί Λοιμοξιωλόγοι.

} Και στη περίπτωση αυτή ισχύει η δική μας πάγια θέση, ότι σε κάθε περίπτωση, τη διαφορά δεν την κάνουν οι πολλοί όπως κάποιοι αφελείς πιστεύουν, αλλά οι ικανοί.

 

} Το θέμα αυτό μας έχει απασχολήσει και παλαιότερα, και έχει να κάνει με την απόφαση της Κυβέρνησης, να αναθέσει τη λειτουργία των Δημόσιων Νοσοκομείων στις κατά τόπους Περιφέρειες.

} Σ ε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί τα Δημόσια Νοσοκομεία να λειτουργήσουν περισσότερο εύρυθμα και ικανοποιητικά, δεν θα έχει αντικείμενο όμως ο... Κικίλιας.

 

} Αυτοί που για μια ακόμη φορά διέδωσαν ότι οι σχέσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Γενικό Γραμματέα δεν είναι καλές, και είναι πιθανόν ο δεύτερος να αποχωρήσει από το Δήμο, διαψεύσθηκαν και πάλι.

} Ο Μίμης Φωτόπουλος παραμένει στη θέση του, γιατί ο Κώστας Ζέρβας γνωρίζει πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του στο Δήμο.

 

} Αρκετά συγχαρητήρια έλαβε ο νέος Πρόεδρο της ΕΠΟ, από συναδέλφους του Έλληνες και Ευρωπαίους Ευρωβουλευτές.

} Είναι γνωστό, και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αγαπητός στους συναδέλφους του, και αυτό το εισέπραξε και τώρα που κατέκτησε την Προεδρία της ΕΠΟ.

 

Σχόλια