ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Γιορτάσαμε όλοι πλην των άπλυτων αναρχοαριστερών απάτριδων...

 Η γιορτή για τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση του 1821 και την απελευθέρωση της Ελλάδας, γιορτάστηκε από όλους τους Έλληνες Πατριώτες, όχι όμως και από τους κομμουνιστές, που έχουν διαφορετικά πιστεύω.

} Όταν βλέπω τους Τσολιάδες αηδιάζω ήταν η δήλωσε ενός κομμουνιστή που εμφανίστηκε σε μια εκπομπή ενός ιδιωτικού καναλιού.

} Πότε ρε γελοίε κομμουνιστή θα ήσουν υπερήφανος, αν έβλεπες να κυματίζει η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο;

 

} Κατά τα άλλα, οι αριστεροί χρεώνονται την αντίσταση κατά των Γερμανών, όπου τους σκότωναν επίτηδες για να προκαλέσουν αντίποινα ώστε να φύγει ο κόσμος από τα σπίτια του και να ενωθεί μαζί τους, απόδειξη ότι δεν αγαπούν τη χώρα και τους πολίτες.

 

} Συγκινητικό το μήνυμα του Πιλότου από το F16, που έκανε όλους τους Έλληνες να δακρύσουν, εκτός από τους... προοδευτικούς της αριστεράς.

} Και όμως, αυτοί οι απάτριδες , αυτοί που ήθελαν να καταργήσουν τις παρελάσεις και Εθνικές  Γιορτές, εμφανίζονται ως σωτήρες του Έθνους.

 

} Στις εκδηλώσεις έδωσε το παρόν και ο Αλέξης Τσίπρας, που όμως κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις από τους υψηλούς καλεσμένους.

} Ακόμη και ο Ρώσος Πρωθυπουργός έδειξε να μη θέλει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειχνε στην εκδήλωση σαν φτωχός... συγγενής.

} Επίσης εντύπωση μας  έκανε το γεγονός, ότι ο Τσίπρας δεν συνοδεύονταν από την σύντροφό του την Περιστέρα.

 

} Αντίθετα από τον Τσίπρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδεύονταν από τον... σύντροφό της, γιατί και η Κατερίνα δεν είναι παντρεμένη.

 

} Αυτή που δεν ικανοποιήθηκε από τη γιορτή των διακοσίων ετών από την επανάσταση, ήταν σίγουρα η Γιάννα που από τα γόνατα και επάνω ντύθηκε... Μπουμπουλίνα.

} Ήταν πολλοί οι καλεσμένοι, και η Γιάννα δεν είχε την ευκαιρία να κάνει την παρουσία που θα επιθυμούσε.

} Όλοι οι επίσημοι συνοδεύονταν από το προσωπικό ασφαλείας, η Γιάννα συνοδεύονταν από τον... στυλίστα, τον μακιγιέρ, τον πλαστικό και τον κομμωτή της!

 

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι η εκδήλωση ήταν από κάθε άποψη επιτυχημένη, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

} Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι, πόσο στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο η Γιορτή, γιατί όπου βάζει το χέρι της η Γιάννα, υποφέρει το Κρατικό Ταμείο.

} Η Γιάννα κατέθεσε ... ένσταση και η παρέλαση των αρμάτων θα ξαναγίνει, γιατί τα κανάλια την αγνόησαν και δεν την έδειξαν σχεδόν καθόλου.

 

} Δεν μπορεί να μέσα ενημέρωσης να δείχνουν την κοντή Σακελλαροπούλου με τον νεότερο σύντροφό της και το μπας κλας ντύσιμο, και να αγνοούν την Γιάννα που φρόντισε να ντυθεί, Μπουμπουλίνα, Μαντώ  Μαυρογένους, αλλά και γυναίκα που διψάει για προβολή!

 

} Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, ότι ο πωλητής βοτάνων και διάφορων άλλων αλοιφών που θεραπεύουν κάθε νόσο και κάθε μαλακία, θα συμμετέχει στο τραπέζι των υψηλών καλεσμένων, έστω και δίπλα από αυτούς.

} Ο Κουτσούμπας με τον Βαρουφάκη δεν έδωσαν το παρόν, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, που λίγο πολύ είναι γνωστοί.

} Ο πρώτος γιατί δεν πιστεύει στην επανάσταση και στις παρελάσεις, και ο δεύτερος γιατί δεν του επέτρεψαν να περάσει στο δικαστικό μέγαρο με το...σακίδιο στη πλάτη για να δείξει πόσο ... προοδευτικός είναι.

Σχόλια