Αποστάσεις Ζαγοράκη από τους τσαρλατάνους που τον περιτριγυρίζουν και παριστάνουν τους ειδικούς...

 

 


 

Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε νίκες στους αγώνες των Πλέει οφ είναι τόσο πολύ μεγάλη, που είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, προκειμένου να ανεβάσει τη... ψυχολογία των παικτών.

} Θα κάνει ότι είναι δυνατόν ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, προκειμένου να μην πάει χαμένη η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, αν και εμείς πιστεύουμε πως με αρκετή καθυστέρηση πήρε μια τέτοια απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης.

} Το παιγνίδι κλειδί είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό, αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τη νίκη, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έχει μια καλή συνέχεια.

 

} Το γεγονός ότι ο άπειρος Γκαρσία, έστω και με αρκετή καθυστέρηση κατάλαβε ότι πρέπει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας, εμείς θεωρούμε ότι είναι ένα σημαντικό βήμα.

 

} Ακόμη, και όταν η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κάνει σοβαρά λάθη, μπορεί και κατακτά τη νίκη, γιατί διαθέτει ...μέταλλο όπως θα έλεγαν και κάποιοι.... ειδικοί.

} Πέρα από την αγωνιστική άνοδο και την καλή πορεία της ομάδας, αυτός που εισπράττει τα εύσημα από τους φιλάθλους είναι ο Λυκογιάννης.

} Ο Λυκογιάννης ανέλαβε τα περασμένα Χριστούγεννα την ομάδα, και την βοήθησε να αλλάξει αγωνιστική νοοτροπία.

 

} Δεν πρέπει να αγνοούμε και την προσπάθεια που καταβάλει ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος όταν αποφάσισε να αναλάβει την ΚΑΕ, μπήκε αμέσως στα βαθιά και μάλιστα χωρίς... μπρατσάκια.

} Θέλουμε να πιστεύουμε, πως η ενίσχυση των 600.000 ευρώ που θα λάβει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως και οι άλλες ομάδες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο σχεδιασμό και καλύτερη οργάνωση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

} Ο Πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος δεν αφήνει ήσυχο τον νέο Πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη, και δεν τον ακολούθησε μόνο στο γήπεδο της Τούμπας που έπαιζε η Εθνική μας ομάδα, αλλά τον ακολουθεί ακόμη και στην... τουαλέτα.

} Αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση συμβαίνει, αφενός γιατί μπορεί να υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διαχειριστεί ο νέος Πρόεδρος, και αφετέρου γιατί μπορεί να θέλει να φορτώσει στο Ζαγοράκη κάποιους δικούς του κολλητούς.

 

} Δεν πιστεύουμε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα διαπράξει ένα τόσο σοβαρό λάθος, γιατί τους συνεργάτες του πρέπει να τους επιλέξει ο ίδιος, αφού θα τους έχει περάσει προηγουμένως από το ψιλό το... κόσκινο.

 

} Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι συνεργάτες του νέου Προέδρου είναι, εκτός από ικανοί, να είναι έντιμοι και να έχουν καθαρό φάκελο.

} Το σχόλιό μας αυτό έχει ως στόχο να θυμίσουμε στον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ, ότι είναι ευκολότερο να συγχωρήσει κάποιος έναν λιγότερο ικανό, παρά έναν απατεώνα.

} Η επιτυχία ενός ηγέτη, κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, εξαρτάται από τους συνεργάτες που θα επιλέξει να τον πλαισιώσουν.

 

} Αυτό ισχύει και για τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος θα πρέπει να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από κάποιους τσαρλατάνους που τον περιτριγυρίζουν και παριστάνουν τους ειδικούς.

 

} Ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να πετύχει στο μεγάλο και δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

} Έχει την εμπειρία ως παίκτης, το ποδόσφαιρο το έφαγε με το κουτάλι, ,και είναι από τους πρώτους  Έλληνες παίκτες που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό, και μάλιστα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

} Ακόμη, η διαφορά που έχει ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τους άλλους διεθνείς παίκτες είναι, ότι υπήρξε Πρόεδρος σε μια πολύ  μεγάλη ΠΑΕ όπως είναι ο ΠΑΟΚ, και τα πήγε περίφημα.

Σχόλια

  1. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει πλέον με το αποστακτήριο του Jack Daniels. Όλοι κάθονται και παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι με τα καπάκια (βλέπε σχετική διαφήμιση) περιμένοντας τα νέα από το Ροστόφ. Σας δίνω αυτούσια μέρος σημερινού άρθρου ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στη metrosport για να πάρετε κλίμα: "Από το Ροστόφ περιμένουν τα μεγάλα νέα οι φίλοι του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά στην επόμενη ημέρα της ομάδας τους. Ο Ιβάν Σαββίδης αναλύει τα δεδομένα και σκέφτεται ποιο είναι το μοντέλο λειτουργίας που ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα μελετά και περιπτώσεις αθλητικών διευθυντών.

    Ωστόσο, τα όσα συμβαίνουν καθημερινά υπογραμμίζουν την ανάγκη οι αποφάσεις να ληφθούν σύντομα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να χάσει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του".

    Kι όσο σκέφτονται και αναλύουν τα δεδομένα, τόσο πιο αργή θα είναι η αντίδραση του δικεφάλου κι αυτό το καλοκαίρι. Μα ήδη ξέρουμε πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν να λήξουν τα πλέι οφ. Όλοι ξέρουμε πως στον ΠΑΟΚ πρέπει να επιλέξουν τεχνικό διευθυντή. Κι επίσης όλοι ξέρουν πως ο Γκαρσία πρέπει να επιλέξει το επόμενο εμπόρευμα από την Κ-19. Όπως καταλαβαίνετε με όλα αυτά και με τον ΠΑΟΚ να είναι αργός σαν τη χελώνα, δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για την επόμενη χρονιά. Μεταβατικό στάδιο μας λένε. Νέα τριετία μας λένε. Νέες αγωνιστικές σφαλιάρες έρχονται...

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου