Εξυγίανε και την ΑΕΚ στο φιλικό!!

 

Φοβερά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ βρήκε μια πεθαμένη ΑΕΚ, τη νίκησε 3-1 και ξαφνικά έγινε «οικογένεια», όπως είπε ο Γιώργος ο Μίνος, μπορεί πολύ περισσότερα που είπαν οι άλλοι Σαββιδοτέχνες του Open TV και ζητούν καλύτερους διαιτητές από τον Κλάτενμπεργκ!

Θα μας κάψει ο Θεός. Αυτός ο Μαυροβούνιος ο Μπαντάνοβιτς, υποτίθεται ότι αδίκησε τον ΠΑΟΚ που δεν μέτρησε το γκολ του Σβιντέρσκι, γιατί ο Καντουρί πήρε την μπάλα με το χέρι. Σούσουρο μεγάλο.

Καλά, αυτοί, οι ίδιοι Σαββιδοτέχνες δεν είναι που έλεγαν ότι το VAR δεν κάνει ποτέ λάθος και θα έχωναν στον Ολυμπιακό, που πάει να το ακυρώσει; Τώρα, τι άλλαξε, δηλαδή; Εκτός κι αν θέλει ο Ιβάν να μπαίνουν οι Σαββιδοτέχνες στο VAR, αντί να έρχονται ξένοι.

Να σου πω εγώ τι έκανε ο Μπαντάνοβιτς που τον λέγανε. Στο 18’ο Ροντρίγκο ρίχνει καρατιά στον Λόπεζ. Κατ’ ευθείαν κόκκινη. Στην καρωτίδα την έφαγε το παλικάρι. Τσιμουδιά και ο Βαρούχας και… τσικουδιά ο Τάσαρος ο Κάκος.άει ο Αγκούστο και κοπανάει τον Μάνταλο και τρέχει ποτάμι το αίμα. Τι έκανε ο Μαυροβούνιος;

Ούτε ο Βαρούχας, ούτε ο Κάκος δεν είπαν τίποτα. Εκτός κι αν ο Μάνταλος το έπαθε μονάχος του. Δτυο καραμπινάτες κόκκινες κάρτες και οι Σαββιδοτέχνες στέλνουν μηνύματα στον Κλάτενμπεργκ ότι πρέπει να φέρει καλύτερους διαιτητές.

Όσο για το πέναλτι που ζητάνε για το χέρι του Λάτσι, αφού κι ο Κάκος είπε ότι δεν είναι, οι Σαββιδοτέχνες το χαβά τους. Πενταλτάρα. Άντε, βγάλει άκρη. Αν βγει ο Ζαγοράκης, ας κάνει κάτι να μπαίνει βοηθός VAR ένας Σαββιδοτέχνης στα παιχνίδια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Σχόλια