ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κλάμα η...Μανιάτισσα Γιάννα που δεν θα μπορέσει να δείξει στον Μακρόν το συνολάκι της!!

 Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα, Δασκαλάκη, Παρθένη, Αγγελοπούλου, εμφανίζεται σοβαρά προβληματισμένη, γιατί το ταγέρ που έραψε για την εκδήλωση  και στοίχησε αρκετές  χιλιάδες ευρώ, δεν θα το θαυμάσει ο Πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος δήλωσε κάλυμμα και δεν θα παραστεί στη Γιορτή.

} Λυτούς και δεμένους χρησιμοποίησε η Γιάννα προκειμένου ο Μακρόν να δώσει το παρόν στην εκδήλωση της 2της Μαρτίου, αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει.

} Σκέφθηκε ο Πρόεδρος της Γαλλίας ότι είναι προτιμότερο να απέχει από την Γιορτή, γιατί μπορεί τα... προοδευτικά παιδιά της αριστεράς που δεν πιστεύουν στην επανάσταση του 21, να προκαλέσουν επεισόδια.

 

} Εκτός, και αν η Γιάννα που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Τσίπρα, παρακαλέσει τον Αλέξη να την επιτρέψει να δείξει το ακριβό συνολάκι της.

 

} Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε ο Γιώργος Τράγκας να ψάχνει για υποψηφίους που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του (Ελεύθεροι Άνθρωποι), με το οποίο θα... διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές.

} Ο Τράγκας γνωρίζει πως αν καταφέρει το ψηφοδέλτιό του να συγκεντρώσει το πολυπόθητο 3% και μπει στη Βουλή, τα χρήματα που θα εισπράξει το κόμμα του είναι τόσα πολλά, ώστε να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με μεγάλη άνεση.

} Δεν μπορεί δηλώνει ο ίδιος, να βρίσκονται στη Βουλή ο Βαρουφάκης που ως Υπουργός Οικονομικών οδηγούσε τη Χώρα στο γκρεμό, και ο Βελόπουλος που πουλάει βότανα και αλοιφές κοροϊδεύοντας τους αφελείς πολίτες, και να μη μπορεί αυτός να παίξει αυτόν τον ρόλο.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Τράγκας έχει πλησιάσει κάποιο πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ, Προκειμένου να τον βάλει στο ψηφοδέλτιό του, όταν όμως ενημερώθηκε πως αυτόν δεν τον στηρίζει ούτε η γυναίκα του, άλλαξε δρόμο και ψάχνει για το επόμενο θύμα.

 

} Σε τακτά χρονικά διαστήματα διαβάζουμε και ακούμε κάποια σαπιομεγάφωνα να διαδίδουν, ότι οι σχέσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Γραμματέα δεν είναι καλές, και ότι πολύ σύντομα θα χωρίσουν τα τσανάκια τους.

} Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι απατεώνες, κάποιοι που τα συμφέροντά τους  θέλουν να απομακρύνουν τον Μίμη Φωτόπουλο, από τη Γενική Γραμματεία του Δήμου.

} Θεωρούμε, ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας, έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να κρατήσει κοντά του τον Γενικό Γραμματέα Μίμη Φωτόπουλο, και ούτε ένα σοβαρό λόγο να τον απομακρύνει.

 

} Στη παρούσα φάση, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η παρουσία του Μίμη Φωτόπουλο στη θέση του Γενικού Γραμματέα, κρίνεται αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

 

} Φίλος της στήλης τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή του κάθε ενδιαφερομένου, έστειλε μήνυμα στο οποίο γράφει, ότι ευτυχώς στο υποβαθμισμένο και χωρίς αρμοδιότητες Υφυπουργείο Εσωτερικών με έδρα τη Θεσσαλονίκη, υπάρχει η από κάθε άποψη εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

} Η ευγένεια της Μαρίας Αντωνίου, αλλά και η διάθεση που δείχνει στη λύση των προβλημάτων των πολιτών, έχουν κάνει τους πολίτες να την λατρέψουν.

} Η Μαρία Αντωνίου αποτελεί όαση για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, που διαπιστώνουν ότι η Κυβέρνηση δεν δείχνει το απαραίτητο ενδιαφέρον για την Πόλη.

 

} Αυτό κατά τη δική μας πάντα εκτίμηση οφείλεται στο γεγονός, ότι οι Βουλευτές της Θεσσαλονίκης, δεν αντιμετωπίζονται με την ανάλογη σοβαρότητα και εκτίμηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Σχόλια