ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο πωλητής βοτάνων και τελεπόν ήθελε να καθίσει δίπλα στον Κάρολο και την Καμίλα...

 


 

Όργισμένοι και όχι άδικα είναι οι Έλληνες της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού, με την απαράδεκτη συμπεριφορά της Μέρκελ.

} Η κωλόγρια από τη Γερμανία, για να μη δυσαρεστήσει τον φίλο της τον Ερντογάν, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ελληνικής Κυβέρνησης και δεν έδωσε το παρόν για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την  απελευθέρωση της Ελλάδας, αλλά δεν τόλμησε να στείλει ούτε την ευχή της.

} Όσο η Γερμανία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ενωμένη Ευρώπη, αντί για πρόοδο θα γίνονται βήματα προς τα πίσω.

 

} Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, γιατί και αυτός δεν ήθελε να θυμώσει τον Τούρκο Πρόεδρο, που θεωρείται καλός... πελάτης.

} Ο Αρχηγός των Ποδέμος, ο αριστερός Ιγκλέσιας  με την κοτσίδα και επιστήθιος φίλος του Τσίπρα, σιώπησε και αυτός.

 

} Βούλιαξα τα κανάλια από τις παρουσίες των καθηγητών και των ειδικών της πανδημίας, το πρόβλημα όμως με τον κορωνοιό παραμένει.

} Όσο οι επιδημιολόγοι δυσκολεύονται να συνεννοηθούν, αυτή που κερδίζει έδαφος στα κανάλια είναι γνωστή Παγώνη.

} Κάθε μέρα η Παγώνη βαμμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια, εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές  και επαναλαμβάνεται, και το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί τους πολίτες.

 

} Έχουμε την απορία , ποιοι είναι αυτοί οι... μπογιατζήδες που βάφουν την Παγώνη έξι η ώρα τα χαράματα για να βγει στην εκπομπή του Αυτιά;

} Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την Τασία και οι επιδημιολόγοι την Παγώνη που εμφανισιακά ανήκουν στην ίδια σχεδόν κατηγορία.

 

} Το κλάμα και τα παρακάλια της Πατούλη κράτησαν μόνο μια Εβδομάδα, και η Μαρίνα βγήκε στην επίθεση καταθέτοντας αγωγές με τις οποίες ζητάει από τον Πατούλη της Παναγίας τα μάτια.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποία μας γράφει, τώρα σειρά να ακολουθήσει το δρόμο που άνοιξε ο Περιφερειάρχης Αττικής, έχει και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Κούνια που σε κάνουμε αγαπητέ μου, γιατί αφενός ο Τζιτζικώστας  δεν είναι Πατούλης, και αφετέρου γιατί η Ελεάνα δεν έχει καμιά σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη.

} Η Ελεάνα ασχολείται με τα παιδιά της, φροντίζει για την εικόνα της οικογένεια της, και δεν βγαίνει στα κανάλια για να δείξει τους καναπέδες όπως έκανε η Πατούλαινα.

 

} Είναι αλήθεια, ότι αυτή η αβεβαιότητα με το άνοιγμα των καταστημάτων δεν θεωρείται επιτυχημένη απόφαση της  Κυβέρνησης.

} Είναι επίσης γεγονός όμως, ότι τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και σε άλλα Ευρωπαϊκά Κράτη περισσότερο οργανωμένα από την Ελλάδα, η διαφορά όμως είναι ότι εκεί δεν υπάρχει Τσίπρας.

 

} Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξέφρασε παράπονα, ότι από την  Προεδρία της Δημοκρατίας δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο.

} Δηλαδή τι ήθελε ο πωλητής βοτάνων και ο ... αποκλειστικώς εκπρόσωπος του Χριστού, να τον βάλουν να καθίσει δίπλα στον Κάρολο και την Καμίλα;

 

} Πάλι στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Τράγκας, και όλα συνηγορούν ότι έχει εντοπίσει κάποιους πρόθυμος που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του.

 

} Ο Τζέκος Βαξεβάνης, ο μεγαλύτερος έμπορος ψαριών στη Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζει την ψαροταβέρνα που διαθέτει στη Νέα Κρήνη, ώστε όταν θα δώσουν εντολή να ανοίξουν οι χώροι Εστίασης, να είναι έτοιμος.

Σχόλια