ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στον Σύριζα απέμεινε η υπεράσπιση του δολοφόνου Κουφοντίνα...


 

 

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν διαπράξει κάποια λάθη, σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και όχι μόνο.

} Κανείς όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί επίσης, ότι  τα λάθη της Κυβέρνησης τα εκμεταλλεύθηκε ή τα καρπώθηκε η αντιπολίτευση.

} Η αντιπολίτευση και ειδικότερα ο Αλέξης Τσίπρας, έχει κουράσει τον κόσμο με τον τρόπο που ασκεί την αντιπολίτευση στη Κυβέρνηση, και αυτό προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις.

 

} Ο Τσίπρας επιμένει σε μια στείρα αντιπολίτευση, που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να κινητοποιεί μια μερίδα νεαρών της αριστεράς, οι περισσότεροι των οποίων ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί απόλυτα με τους υποστηρικτές του δολοφόνου Κουφοντίνα, τους κουκουλοφόρους, και με όλους εκείνους που αρέσκονται να λεηλατούν και να καταστρέφουν τις περιουσίες αθώων πολιτών.

} Είναι δύσκολο να αντιληφθεί ο Τσίπρας, ότι όσο θα επιμένει σε αυτή τη λανθασμένη αντιπολιτευτική του θέση, θα ανεβάζει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας;

 

} Πώς μπορούν οι πολίτες να εμπιστευθούν τον Τσίπρα, όταν στην προσπάθειά του να οδηγήσει την Κυβέρνηση σε λάθος δρόμο, την πρότεινε να ικανοποιήσει το αίτημα του Κουφοντίνα, και να δώσει ειδικά προνόμια στο δολοφόνο της 17 Νοέμβρη;

} Πως θα μπορούσε να σταθεί η Κυβέρνηση, αν ικανοποιούσε το παράλογο αίτημα του φονιά τρομοκράτη, όπως επιθυμούσε και όπως πρότεινε ο Τσίπρας;

} Αν δεν υπήρχε η πανδημία, την οποία εκμεταλλεύεται ο Τσίπρας για να κάνει Αντιπολίτευση στη Κυβέρνηση, ο θεσμικός ρόλος της Αντιπολίτευσης θα είχε εξαντληθεί σε κάποιες θεωρητικές και χωρίς νόημα πολιτικές κορώνες.

 

} Όπως το έχουμε τονίσει και λίγο παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η Κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σοβαρά λάθη, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει διαπράξει κάποιες λανθασμένες επιλογές στην αξιολόγηση Υπουργών και συνεργατών γενικότερα.

 

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, στον τομέα της Υγείας, και στις επιλογές των  Διοικητών των Νοσοκομείων, έχουν γίνει αρκετά λάθη.

} Αρκετές από τις επιλογές της Κυβέρνησης αποδείχθηκαν λανθασμένες, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί ν α αμφισβητήσει.

} Υπάρξουν όμως και εξαιρέσεις, στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πολυγύρου Κώστα Δεδελούδης.

 

} Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, Πολιτικό Μηχανικό στο επάγγελμα, που κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο και παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία, να οργανώσει το Νοσοκομείο Πολυγύρου και να το κάνει να λειτουργεί εύρυθμα.

} Έτσι συμβαίνει, όταν γίνεται σωστή αξιολόγηση αυτών που θα αξιοποιηθούν σε υψηλές θέσεις, και δεν παρεμβαίνει το σύστημα.

 

} Αγαπητέ μου κάνεις σοβαρό λάθος, γιατί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δεν ασχολείται με τέτοια φτηνά θέματα.

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φροντίζει μέσα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα να στηρίξει οικονομικά τις επιχειρήσεις  που ανήκουν στη δική του Περιφέρεια, και να λύσει τα προβλήματα των πολιτών , και δεν ασχολείται με κουτσομπολιά .

} Τον ενδιαφέρουν οι πολιτικές εξελίξεις, και όταν αυτές προκύψουν τότε θα αποφασίσει με σοβαρότητα και ευθύνη, για το επόμενο δικό του πολιτικό βήμα.

 

} Σχολιάζοντας κάποιος σοβαρός την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αναφέρθηκε και στο γεγονός, ότι ο Φουρθιώτης ζητάει Αστυνομική προστασία γιατί έχει στοχοποιηθεί η ζωή του, χωρίς όμως να αναφέρει από πού προέρχεται ο κίνδυνος.

Σχόλια