ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δειλός μπροστά στη ζωούλα του, ο αδίστακτος δολοφόνος 11 ανθρώπων, σταμάτησε τη…δίαιτα!

 


Να έρθει ο Σύριζα, να αναθέσει την προστασία των πολιτών στον Κουφοντίνα!!

Μια 18χρονη που συμμετείχε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, με αρκετή καθυστέρηση καταγγέλει ότι ξυλοκοπήθηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από Αστυνομικούς.

} Διαπιστώθηκε όμως, ότι... συμπτωματικά η 18χρονη ανήκει στον αριστερό χώρο, και ήθελε με την καταγγελία της αυτή, να προσφέρει τις καλές υπηρεσίες της στο ΣΥΡΙΖΑ.

} Αυτές είναι οι πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι αλήθεια δεν συμπαθούν την Αστυνομία, γι αυτό και πριν γίνουν Κυβέρνηση είχαν εκφράσει την επιθυμία να την διαλύσουν, και να αναθέσουν την προστασία των πολιτών, στον... Ρουβίκωνα, και γιατί όχι ακόμη και στον Κουφοντίνα.

 

} Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη σίγουρα θυμούνται την γνωστή Τασία, την Αντιπρόεδρο της Βουλής  επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζει την επιθυμία της, ότι πρέπει να πέσει ο φράχτης στον Έβρο, για να μπορούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες να περνούν με άνεση τα σύνορα της Χώρας μας.

} Η ίδια πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είχε διαγνώσει, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, παρά μόνο ελάχιστοι που λιάζονται στην Ομόνοια.

} Πριν λίγες μέρες, ο σύζυγος της Τασίας Δρίτσας, πρώην Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει, ότι η Δημοκρατία δεν κινδύνεψε από τον Κουφοντίνα, γιατί σκότωνε μόνο δεξιούς.

 

} Μια άλλη Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η Φωτίου, στα παράπονα και τις διαμαρτυρίες του κόσμου για την  υψηλή φορολόγηση είχε απαντήσει στους διαμαρτυρόμενους λέγοντας, ότι μπορούν να κάνουν οικονομία τρώγοντας μόνο... γεμιστά.

} Το ερώτημα είναι, μπορεί κάποιος σοβαρός πολίτες να εμπιστευθεί αυτούς τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους , που δεν αγαπούν τη Χώρα τους και δεν σέβονται τους πολίτες;

} Φυσικά και όχι είναι η δική μας απάντηση, γι αυτό και οι πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στο ΣΥΤΡΙΖΑ να ξαναπάρει την εξουσία στα χέρια του.

 

} Ο Κουφοντίνας μας έκανε τη ... χάρη, σταμάτησε την απεργία πείνας, και δέχθηκε τις συμβουλές των Γιατρών, αλλά και των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ.

} Είναι να τρελαίνεται κανείς με όσα συμβαίνουν στη... Δημοκρατική Ελλάδα, όπου ένας στυγερός δολοφόνος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε τους Έλληνες πολίτες να ασχολούνται μαζί του.

} Σε όποια άλλη χώρα ένας τέτοιος δολοφόνος δεν θα τολμούσε να θέσει κανένα αίτημα, στην Ελλάδα όμως ο δολοφόνος Κουφοντίνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή των πολιτών, που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από κάποιες αριστερές συλλογικότητες.

 

} Κάτοικοι του Μαραθώνα εκφράζουν έντονα τη διαμαρτυρία τους, γιατί όπως λένε η πόλη στην οποία ζούνε, έχει μετατραπεί σε Ισλαμική.

} Έχουμε την απορία και θέλουμε να την εκφράσουμε δημόσια, γιατί η Κυβέρνηση δεν ψηφίζει ένα νόμο, μια διάταξη που να απαγορεύει την κουκούλα;

} Ποιους εξυπηρετεί στο  να κυκλοφορούν κουκουλοφόροι που αποφεύγουν  να δείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και γιατί;

 

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ένα τέτοιο νόμο αποκλείεται α τον ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να δικαιολογήσει με επιχειρήματα τη θέση της, και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες.

} Θα παραβιαστούν τα προσωπικά δεδομένα αυτών που χρησιμοποιούν τις κουκούλες για να κάψουν και λεηλατήσουν τις περιουσίες αθώων πολιτών;

 

} Δύσκολα μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θέλει να υπάρχει τάξη, που δεν επιθυμεί να υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες.

} Ένα ερώτημα που το έχουμε θέση αρκετές φορές και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα είναι το εξής. Πώς είναι δυνατόν κανένα από τα 28 Κράτη που συμμετέχουν στην Ενωμένη Ευρώπη να μην έχει αριστερή Κυβέρνηση, και να έχει μόνο η Ελλάδα;

} Είναι τόσο... προοδευτικοί οι Έλληνες  η τόσο επικίνδυνοι ώστε να μην αντιλαμβάνονται, ότι μια αριστερή Κυβέρνηση μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει στην Ελλάδα;

 

Σχόλια