ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, Χαϊκάλης και Κιμούλης, άνοιξαν τον δρόμο της παρενόχλησης και του βιασμού…

 

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει προτίμηση στους πισωγλέντηδες!!

 Η κακομούτσουνη αριστερή Ακρίτα ξαναχτύπησε πάλι, και αυτή τη φορά στόχος της ήταν η Υφυπουργός Πολιτισμού Μενδώνη, την οποία χαρακτήρισε σούργελο.

} Το θράσος περισσεύει στους αριστερούς, και χωρίς καμιά αμφιβολία στην κατηγορία αυτή ανήκει και αυτή η περίεργη φάτσα, που μόνο που τη βλέπεις σε προκαλεί σεξουαλική ανορεξία.

 

} Ναι, παραδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, καλώ στην εκπομπή μου ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο, αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Και γιατί ένας πούστης πάντα... πουλάει συμπληρώνουμε εμείς.

} Αυτά είναι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για να δικαιολογήσουν την προτίμησή τους στους πισωγλέντηδες.

 

} Το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, ότι αρκετοί πολιτικοί κυρίως αυτοί που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, η καλύτερα στον κεντροδεξιό χώρο, βρίσκονται μόνιμα εκτός φόρμας αλλά και εκτός κλίματος.

} Την απόφασή μας να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα, μας την προκάλεσε ο πρώην Υπουργός όλων σχεδόν των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Μάνος.

} Ο συγκεκριμένο πολιτικός εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης  ως διαμαρτυρόμενος πολίτης δηλώνοντας, ότι διαμένει στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην ΕΚΑΛΗ από τότε που γεννήθηκε, αλλά δεν θυμάται να έχει υποστεί άλλοτε παρόμοια ταλαιπωρία σαν αυτή που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αθήνα φέτος.

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο η αντίδραση των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη στις δηλώσεις του Στέφανου Μάνου, γιατί όταν διαμαρτύρεται ένας βολεμένος ζάπλουτος που έχει πολλούς τρόπους να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία, τότε τι να πουν οι απλοί άνθρωποι που βρίσκονται αποκλεισμένοι στα χωριά τους;

} Ένας σοβαρός πολιτικός δεν θα έβγαινε στα κανάλια να προκαλέσει με τις δηλώσεις του τους πολίτες που υποφέρουν και δεν έχουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

 

} Ο Τσίπρας πήρε θέση για το θέμα που έχει σχέση με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς, όταν παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Χαϊκάλης και ο Κιμούλης, είναι οι πρώτοι που έχουν ανοίξει το δρόμο της παρενόχλησης και του βιασμού.

} Δεν υπάρχει θέμα που να κρύβει βρωμιά, και πίσω από αυτή να μη βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαθέτουν το... ηθικό πλεονέκτημα.

 

} Συνεχίζονται οι πορείες συμπαράστασης προς τον Κουφοντίνα, και αυτό κάνει τους σοβαρούς και έντιμους πολίτες να βγαίνουν από τα ρούχα τους.

} Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη, που να στηρίζουν ένα στεγνό τρομοκράτη δολοφόνο που στέρησε τη ζωή σε 11 αθώους ανθρώπους;

} Τέτοια λογικά και τέτοια επιλεκτική ευαισθησία μπορεί να την βρει κανείς μόνο στον αριστερό, που έχουν την απαίτηση να Κυβερνήσουν και τον τόπο.

 

} Ο Υφυπουργός Εσωτερικών του υποβαθμισμένου Υφυπουργείου  Σταύρος Καλαφάτης  δήλωσε, ότι τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην... τελική ευθεία.

} Μπορεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών  να δήλωσε ότι τα μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, δεν κατάφερε όμως να πείσει κανέναν…

 

} Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί ενέκρινε και αγόρασε υγειονομικό υλικό της ίδιας ποιότητας από αυτό που αγόρασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, σε διπλάσια τιμή.

} Κάποιοι λένε, εμείς δεν υιοθετούμε αυτή τη... θέση, ότι η αγορά έγινε από την οικογενειακή επιχείρηση του Προέδρου της ΠΑΕ Άρης, και ότι ο Πατούλης ικανοποίησε την επιθυμία του Μαρινάκη.

Σχόλια

  1. Για τα διορισμένα παιδιά της δεξιάς τους παιδοβιαστές θα πεις τιποτε ;; Ή σε εστειλαν κι εσένα ραβασάκι να μη λες το όνομα Λιγνάδης ;;
    Κώστας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου