ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Πώς ξέρουν οι βολευτές του Σύριζα τι θ΄ ακολουθήσει έτσι και πεθάνει ο δολοφόνος Κουφοντίνας;

 


 

Στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, τώρα προστέθηκε και αυτό που έχει να κάνει με τον δολοφόνο Κουφοντίνα.

} Βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν την Κυβέρνηση λέγοντας, ότι αν πεθάνει ο Κουφοντίνας, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες για όσα θα ακολουθήσουν.

} Αυτό σημαίνει, ότι οι Βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει αν πεθάνει ο φονιάς της 17ης Νοέμβρη, και αυτό μας τους χαροποιεί.

 

} Για τους Βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, ουδόλως τους νοιάζει αν οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα που ανάμεσα τους υπάρχουν και παιδιά πρώην Υπουργών, καταστρέψουν την Αθήνα, φτάνει να βάλουν δύσκολα στη Κυβέρνηση.

} Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνει η Κυβέρνηση σχετικά με την αντιμετώπιση του Κουφοντίνα, να ταίσει το δολοφόνο με το ζόρι, η να ικανοποιήσει τα αιτήματά του;

} Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, από την επομένη χιλιάδες κρατούμενοι θα ακολουθήσουν την πρακτική του Κουφοντίνα, και θα απαιτήσουν να έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

 

} Γιατί δεν λέτε όλοι εσείς οι... προοδευτικοί της αριστεράς, ότι αν πεθάνει ο Κουφουντίνας θα είναι μια πράξη που ο ίδιος επέλεξε, και ότι θα ξεβρομίσει η Χώρα, από έναν επικίνδυνο δολοφόνο;

} Αυτές οι... προοδευτικές πλην λανθασμένες συμπεριφορές, κρατούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε χαμηλά επίπεδα, και αυξάνουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

 

} Επεισόδια δημιούργησαν οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα που... συμπτωματικά όλοι ανήκουν στον αριστερό χώρο, με την αστυνομία στην προχθεσινό τους πορεία.

} Έχοντας την ανοχή και γιατί όχι και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστερές συλλογικότητες ετοιμάζουν σφοδρή αντιπαράθεση με την  Αστυνομία και στην ουσία με την Κυβέρνηση.

} Ποιος όμως σοβαρός και έντιμος πολίτης μπορεί να ταυτιστεί και να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ανοιχτά πλέον στηρίζει τον δολοφόνο Κουφοντίνα;

 

} Αρκετές φορές είχαμε εκφράσει τη θέση μας λέγοντας, ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Κώστας Ζέρβας είναι ευγενικός αλλά και ιδιαίτερα σκληρός όταν χρειάζεται.

} Το δεύτερό του πρόσωπο ο Κώστας Ζέρβας το έδειξε προχθές, ζητώντας τις παραιτήσεις της Αντιδημάρχου Παιδείας  Δήμητρας Ακριτίδου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δρόσο Τσαβλή.

} Την απόφασή του αυτή την πήρε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, γιατί τα δύο προαναφερόμενα παραπάνω στελέχη του Δήμου, παραβίασαν την διαδικασία εμβολιασμού, και ο Κώστας Ζέρβας ζήτησε τις παραιτήσεις του για λόγους ηθικής τάξης.

 

} Άγνωστοί εισέβαλαν στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στη Κρήτη, και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

} Αρκετοί είναι αυτοί που λένε, ότι πρόκειται για υπερασπιστές του Κουφοντίνα, ενώ  κάποιοι ελάχιστοι αναφέρουν άλλους λόγους που προκάλεσαν την εισβολή.

 

Σχόλια