Αποδείξεις στην Τρίπολη... 

Το παιγνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην  έδρα του είναι πολύ κρίσιμο, και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

} Όποιες και αν είναι οι δυσκολίες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, αν οι παίκτες δείξουν το απαραίτητο πάθος, και αν ο Γκαρσία κάνει εύστοχες επιλογές, όσο και αν αυτές δείχνουν να είναι περιορισμένες.

} Αν ο Τζόλης ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ο ΠΑΟΚ στην επίθεση θα είναι αρκετά ισχυρός, ώστε να θεωρείται σίγουρο το σκοράρισμα.

} Τη θέση μας αυτή τη στηρίζουμε στο γεγονός, ότι σε όλα σχεδόν τα παιγνίδι που χρησιμοποιήθηκε ο Κρμτσικ έδειξε ότι είναι μια μόνιμη απειλή για την αντίπαλη ομάδα.

 

} Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Ουάρντα από την ημέρα που επέστρεψε για τέταρτη φορά στο ΠΑΟΚ, έχει καπαρώσει μια θέση στην ομάδα.

} Πολύ καλή ήταν και η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ στο παιγνίδι με τη Λαμία, όσο και αν αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο, λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου.

} Το πρόβλημα ήταν και με την απουσία του Σβάμπ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο στη μεσαία γραμμή,  στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν το παρόν, ο Ελ Καντουρί, (αυτό είναι που μας προβληματίζει εμάς τουλάχιστον ακόμη περισσότερο), ο Τσιγγάρας που διεκδικεί με πολλές αξιώσεις μια θέση στην ομάδα, και πιθανόν ο Μούργκ.

 

} Ο Γκαρσία έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει τον Βιειρίνια στην επίθεση, και να γυρίσει στη μεσαία γραμμή τον Ουάρντα, που έδειξε ότι μπορεί να καλύψει αυτή τη θέση.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, το επόμενο παιγνίδι με τον Άρη, η ψυχολογία των παικτών θα βρίσκεται στα ύψη.

} Ο φόβος  που επικρατεί στο Πειραιά και ειδικότερα στο Στάδιο Καραϊσκάκης , συνεχίζει να σχολιάζεται από τους Έλληνες πολίτες.

} Για μια ακόμη φορά, οι Αστυνομικοί που ήταν εντεταλμένοι να προστατέψουν τους διαιτητές στο παιγνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, λειτούργησαν σαν υπάλληλοι του Μαρινάκη, και έκαναν τους... Κινέζους όταν  ο Πρόεδρος της ομάδας του Λιμανιού μπήκε ανενόχλητος στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους έβριζε.

 

} Δεν ακούσαμε τίποτα δήλωσε ο υπεύθυνος Αστυνομικός που είχε εντολή να προστατέψει τους διαιτητές και την αποστολή του Άρη.

} Τέτοιες συμπεριφορές των Αστυνομικών οδηγούν τους πολίτες στο συμπέρασμα, ότι μια αρκετά μεγάλη μερίδα από αυτούς, παίζουν περίεργο  ρόλο.

 

} Ο Τζόλης θα δηλώσει παρόν στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, υπάρχει όμως πρόβλημα με τον Ζιβκοβιτς, και αυτό δεν είναι καθόλου καλό νέο.

} Η ΚΕΔ όρισε για το παιγνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τον διαιτητή Ευαγγέλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας διατηρεί μια ξεχωριστεί και ιδιαίτερη φιλική σχέση με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.

 

} Στην αποστολή εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου υα συμπεριληφθεί και ο Αουγκούστο, που πρέπει να πήρε το μήνυμα που του έστειλε ο τεχνικός της ομάδας.

} Ο Βραζιλιάνος παίκτης, αν θέλει να συνεχίσει να φοράει την βαριά και ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά.

} Μαγκιές και κουτοπονηριές δεν χωράνε στο ΠΑΟΚ, γι αυτό και το επόμενο λάθος που θα διαπράξει θα είναι και το τελευταίο.

Σχόλια