ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κοροϊδεύει με ψίχουλα της ΔΕΗ τους πληγέντες η Κυβέρνηση…


 


Μπορεί ο Τσίπρας να σκούζει,  να διαμαρτύρεται και να κατηγορεί την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ειδικότερα, ότι απέτυχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

} Διαφορετική άποψη όμως έχουν οι Έλληνες πολίτες, γιατί με βάση την νέα δημοσκόπηση και στο ερώτημα αν η Κυβέρνηση αντιμετώπισε εύστοχα η όχι την πανδημία, το 52% των πολιτών δήλωσε ότι στηρίζει την Κυβέρνηση.

 

} Αφού με την Πανδημία ο Τσίπρας δεν πέτυχε αυτό που επιθυμούσε, προχώρησε λίγο παρακάτω και καταλογίζει ευθύνες  στην Κυβέρνηση, γιατί αντιμετώπισε λανθασμένα τα προβλήματα που δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

} Προσπάθησε ο Αλέξης να εκμεταλλευτεί την ταλαιπωρία των ανθρώπων που έμειναν χωρίς ρεύμα αρκετές μέρες, αλλά και στο κομμάτι αυτό απέτυχε.

 

} Οι Ιάπωνες έκαναν βήματα προόδου και έδωσαν πολλά δικαιώματα στις γυναίκες που δεν είχαν μέχρι τώρα, και το φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν.

} Η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας ανακοίνωσε μια πολύ προχωρημένο απόφαση για τις γυναίκες, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στα συμβούλια και στις συνεδριάσεις αλλά να μη μιλάνε.

} Παίρνουν τα μέτρα τους οι Ιάπωνες, γιατί σκέφτεστε να υπάρχει στην Ιαπωνία η αντίστοιχη Τζάγκρη και να τους τρελάνει;

 

} Μπορεί στην Ιαπωνία οι Γυναίκες να έχουν περιορισμένα δικαιώματα, στην Ελλάδα όμως παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο παντού.

} Στο δικαστικό κλάδο οι Γυναίκες ξεπερνούν το 65%, στις Εφορίες το 72% ενώ στις Τράπεζες το 80%, και σιγά-σιγά αλλά σταθερά ανεβαίνει το ποσοστό τους και στο Κυβερνητικό σχήμα.

 

} Η κακομούτσουνη Ακρίτα ξαναχτύπησε πάλι, και αυτή τη φόρα στόχος της ήταν η Υπουργός Πολιτισμού Μενδώνη.

} Αφού ο Τσίπρας δεν πείθει με τον τρόπο  που ασκεί την Αντιπολίτευση, ανέλαβε να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ η κακάσχημη Ακρίτα.

} Γράφει τα ένσημά της η Ακρίτα και περιμένει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Κυβέρνηση και ο Τσίπρας Πρωθυπουργός, μόνο που αυτή η στιγμή θα καθυστερήσει πολύ να έρθει.

 

} Κανένας δεν ισχυρίστηκε ότι οι Υπηρεσίες δεν διέπραξαν κάποια σοβαρά λάθη σχετικά με την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη Χώρα.

} Σε καμιά περίπτωση όμως οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κομπάζουν και να ζητούν ευθύνες από την Κυβέρνηση, γιατί επί των ημερών τους  η αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων είχαν γίνει περισσότερα και σοβαρότερα λάθη.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπήρξε μυστική συνάντηση του Τσίπρα με ορισμένους συντρόφους, με αποτέλεσμα ο Πουλάκης που δεν συμμετείχε στο γεύμα, να ρίξει αρκετά μπινελίκια στον Αλέξη.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μειώσει στους πληγέντες που δεν είχαν ρεύμα για μερικές μέρες, 10% από το συνολικό ποσό που θα λάβουν από τη ΔΕΗ.

} Δηλαδή αυτός που έχει λογαριασμό 100 ευρώ, το κέρδος θα είναι 10 ευρώ, ενώ η ζημιά που έχει υποστεί είναι πολύ μεγαλύτερη.

} Αφού ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να δείξει την ευαισθησία του στα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν από τη ΔΕΗ, θα έπρεπε αι περισσότερο γαλαντόμος .

 

Σχόλια