Ξεσκονιστές γραμμένοι στο...μισθολόγιο του ΠΑΟΚ…

 


 

Το παιγνίδι της Κυριακής με τη Λαμία δεν είναι και τόσο εύκολο όσοι ορισμένοι νομίζουν, και αυτό το ζήσαμε πριν μερικές μέρες στη συνάντηση που είχαν οι δύο ομάδες για το θεσμό του Κυπέλλου.

} Θεωρητικά θεωρείται το πιο εύκολο παιγνίδι από τα υπόλοιπα τρία που πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να χάσει και άλλους βαθμούς όπως έγινε με τον Απόλλων Σμύρνης.

} Η σωστή συνταγή είναι, και θα την επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, να χρησιμοποιήσει ο Γκαρσία τους βασικούς παίκτες, να προσπαθήσουν να πετύχουν γρήγορα ένα γκολ, και αφού εξασφαλίσουν τη νίκη τότε να προχωρήσει σε δοκιμές τις οποίες θεωρεί απαραίτητες.

 

} Εκτός αγωνιστικής  δράσης για ένα μήνα  τουλάχιστον θα τεθεί ο Κρέσπο, ο οποίος υπέστη σοβαρή θλάση.

 

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ δεν είναι ξεκάθαρες.

} Βέβαια, αφού η διεκδίκηση του πρωταθλήματος έχει χαθεί, είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα όπως και το κύπελλο.

} Έχει όμως τις προϋποθέσεις η φετινή ομάδα να διεκδικήσει αυτούς  τους στόχους που απέμειναν, η θα τους χάσει και αυτούς;

 

} Εμείς πιστεύουμε, ότι αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να  διατηρεί μια ικανοποιητική πορεία μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, αυτό οφείλεται στο μεγάλο όνομα που διαθέτει.

} Σχετικά με τους παίκτες, εκτός κάποιων εξαιρέσεων αν κάποιος θέλει να τους αξιολογήσει θα διαπιστώσει ότι ανήκουν σε μια μέτρια κατηγορία.

 

} Ρε φίλε, πώς να εμπιστευόμαστε τους... ειδικούς, όταν έχουν απορρίψει δύο και τρεις φορές τον Ουάρντα, και τώρα που επέστρεψε παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα;

 

} Στα τέσσερα παιγνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με την ίδια ευκολία που μπορεί να τα  κατακτήσει ο ΠΑΟΚ μπορεί και να τα χάσει.

} Αυτό θα εξαρτηθεί από το πάθος που θα δείξουν οι παίκτες, αλλά και από τις επιλογές του Γκαρσία γιατί είναι αλήθεια ότι ο Πάμπλο αρκετές φορές μας έχει προβληματίσει.

 

} Αγαπητέ μου, εμείς μπορούμε να αναδεικνύουμε τα λάθη από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, γιατί δεν μας μισθοδοτεί κανένας.

} Τους κολαούζους να τους ψάξετε σε άλλα μέσα, που παίρνουν εντολές τι να γράψουν και που τους τύπους αυτούς οι φίλαθλοι τους  χαρακτηρίζουν ξεσκονιστές.

 

} Τον Ιβάν Σαββίδη τον εκτιμούμε απεριόριστα, γιατί εμφανίστηκε σε μια κρίσιμη περίοδο, όταν ο ΠΑΟΚ βρίσκονταν ένα βήμα πριν την... εντατική.

} Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν μπορούμε να σχολιάζουμε κάποιες αποφάσεις που θεωρούμε λανθασμένες, και μπορούμε να το κάνουμε γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω, δεν είμαστε γραμμένοι στο... μισθολόγιο του ΠΑΟΚ.

 

} Ακόμη και η ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ κατάλαβε τι παίζεται ανάμεσα στο κεντρικό κατάστημα του Λιμανιού και αυτό της Χαριλάου, και στο μεταξύ τους παιγνίδι δεν θεώρησε αναγκαίο να καλέσει ξένο διαιτητή.

} Τέτοια προκλητική συμπεριφορά ανάμεσα σε δύο ομάδες δεν υπήρξε ποτέ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ΚΕΔ, γι αυτό και επέλεξε τον Έλληνα διαιτητή Σιδηρόπουλο να διευθύνει το παιγνίδι.

 

} Ο θόρυβος και η φασαρία που είχαν προκαλέσει κάποιοι... ΠΑΟΚάρχες σχετικά με την πρόθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη να διεκδικήσει την Προεδρία της ΕΠΟ, έχει κοπάσει.

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι αυτοί που έχουν αναλάβει... εργολαβικά την προστασία του ΠΑΟΚ, έχουν καταλάβει το λάθος τους, η αν έχουν πάρει εντολή να το βουλώσουν.


Σχόλια

  1. Ευκαιρία να παίξει ο Μιχαηλίδης λέει ο ένας, ευκαιρία να παίξει ο Τσιγγάρας λέει ο άλλος, μα γιατί δεν παίζει ο Λύρατζης διερωτάται ένας τρίτος ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, αλλά όλοι μαζί συμφωνούν πλέον πως ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο! Να παίξουν τα παιδάκια μας, να κάνουμε και καμιά μανατζερική δουλειά βρε παιδιά.
    Οι άμπαλοι και πειθήνιοι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ συμφωνούν επίσης και στο νέο τριετές πλάνο! Αρκεί να είναι ο Γκαρσία προπονητής. Αυτά λέει το χαρτάκι. Πάνε και τα πρωταθλήματα πάνε και τα κύπελλα. Το καλοκαίρι, άλλα μας λέγανε. Κωλοτούμπες στο φουλ! Ο ΠΑΟΚ θυμίζει άλλες εποχές και για την κατάντια του φέτος φταίει κατά πολύ και το payroll. Κι επειδή όλοι λένε ήδη για την επόμενη χρονιά, ρίχνοντας λευκή πετσέτα για τη φετινή, να τους πω πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να είναι ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη! Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ!

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου