ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του δολοφόνου Κουφοντίνα; Ε, και;;


 

 

Είναι κρίσιμη η κατάσταση Υγείας του Κουφοντίνα, δήλωσε η δικηγόρος του δολοφόνου της 17ης Νοέμβρη, και το πρόβλημα προέκυψε από την απεργία πείνας, και θα πρέπει οι αρμόδιοι να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους, αν συμβεί το απροσδόκητο.

} Αν ο Κουφοντίνας πεθάνει , αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο, γιατί ενώ σκότωσε 11 αθώους ανθρώπους, έχει το θράσος να θέλει να μείνει ελεύθερος.

} Τα έντεκα αθώα θύματα του Κουφοντίνα, τα θυμούνται άραγε οι ... προοδευτικοί που στηρίζουν τον τρομοκράτη εγκληματία, και μαζί μ ε αυτούς και ο 35χρονος... πιτσιρικάς γιος του Βούτση;

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι όσο ο Τσίπρας θα στηρίζει την πολιτική επιτυχία, σε πελάτες τύπου... Κουφοντίνα, μασκοφόρους, και αυτούς που θέλουν ανοιχτά τα σύνορα της Χώρας μας, δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ξανά την εξουσία στα χέρια του.

} Όσο ο Τσίπρας θα στηρίζει αυτούς που ζητούν να μείνουν απροστάτευτα τα Πανεπιστήμια της Χώρας , για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά διάφοροι δολοφόνοι και ληστές, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς θα μειώνονται.

} Η ανεπάρκεια του Τσίπρα ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ανεβάσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει όμως να απομακρύνει κάποιους από την Κυβέρνηση, που με τις αποφάσεις τους αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά τους, πληγώνουν την εικόνα της Κυβέρνησης.

} Στη κατηγορία αυτή χωρίς καμιά αμφιβολία, ανήκει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης, ο οποίος στη προσπάθεια να αξιοποιήσει τον κουμπάρο του και να διατηρήσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Μαρούπα, προκαλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

 

} Παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη φυσικά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

} Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την Κεντρική Μακεδονία βρήκαν πανέτοιμο το σχεδιασμό της Περιφέρειας, και τα αντιμετώπισε με επιτυχία.

} Πάνω από 10 χιλιάδες τόνους αλάτι εξασφάλισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο χρησιμοποίησε σε όλο το περιφερειακό δίκτυο και όχι μόνο.

 

} Το σημαντικό είναι, ότι το αλάτι που εξασφάλισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν καλής... ποιότητας και όχι σαν εκείνο που είχε προμηθευτεί ο Μπουτάρης ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, και... πάγωσε μέσα στις αλατιέρες.

 

} Μέχρι τέλους Φεβρουαρίου η το αργότερο αρχάς Μαρτίου, θα παραδοθούν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, 30 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και 8 κλίνες Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

} Πρόκειται για δωρεά του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου (ΙΣΝ). Και σημαντικό ρόλο για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος έπαιξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

 

} Ο Αυγενάκης αφού διέπραξε την τεράστια γκάφα σε βάρος του ΠΑΟΚ, τώρα πιέζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη να δεχθεί να συμμετάσχει στην διεκδίκηση για την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Ότι και να κάνει όμως ο γκαφατζής Αυγενάκης, το παιγνίδι που έπαιξε σε βάρος του ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ οι Φίλαθλοι.

 

Σχόλια