ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στη θέση του Αυγενάκη τον Γιώργο Ορφανό…

 Οπαδοί του τρομοκράτη και δολοφόνο της 17ης Νοέμβρη Κουφοντίνα, έριξαν μπογιές στα γραφεία τηλεοπτικού σταθμού, και συνεχίζουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους.

} Αυτές οι πορείες και αυτή η στήριξη στο δολοφόνο Κουφοντίνα δεν θα υπήρχε, αν όλα τα κόμματα της Βουλής καταδίκαζαν τη συμπεριφορά  αυτών των ολίγων αριστερών που προκαλούν με την συμπεριφορά τους.

} Αυτό συμβαίνει, γιατί αυτοί που επιμένουν και ζητούν να μείνει ελεύθερος ο επικίνδυνος δολοφόνος Κουφοντίνας, αν όχι τη στήριξη σίγουρα έχουν την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη θέση του σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους οπαδούς του Κουφοντίνα, γι αυτό και τα ποσοστά του συνεχώς θα μειώνονται .

 

} Το προ ολίγον ημερών σχόλιό μας, σχετικά με τις μελλοντικές πολιτικές προθέσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, είχε μεγάλη απήχηση στους αναγνώστες μας αλλά και στους πολίτες γενικότερα.

} Τα μηνύματα που έχουμε λάβει είναι πάρα πολλά και είναι όλα θετικά, γιατί όπως μας γράφουν ελάχιστοι  είναι πολιτικοί που μπορούν να ηγηθούν μιας τέτοιες ενέργειας.

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει όλα τα προσόντα και διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία, για να μπορέσει να ηγηθεί μια τέτοιας προσπάθειας.

 

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο κομματικό σχεδιασμό, στον οποίο να χωρούν όλοι οι πολίτες που σέβονται και αγαπούν τη χώρα τους.

} Αυτό που χρειάζεται είναι να επιλέξει την κατάλληλη περίοδο, και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, ακόμη και ο Βαγγέλης Βενιζέλος δείχνει διάθεση να συνεργαστεί μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, προκειμένου να υπάρξει μια Κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες, και όχι μόνο για τους Αθηναίους όπως συμβαίνει σήμερα.

 

} Δυστυχώς, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να στηρίζει και να κρατάει στην Κυβέρνηση όχι μόνο αποτυχημένους Υπουργούς αλλά και επικίνδυνους.

} Με μία μόνο απόφασή του ο Αυγενάκης και στη προσπάθειά του να αξιοποιήσει τους κουμπάρους του στην ΕΕΑ, κατάφερε να στείλει απέναντι τους πολίτες από Λαμία μέχρι τον Έβρο.

} Μια κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα είναι, να απομακρύνει τον Αυγενάκη από το Κυβερνητικό σχήμα, και το Υφυπουργείο Αθλητισμού να το αναθέσει στον επιτυχημένο Γιώργο Ορφανό.

 

} Θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι ο Γιώργος Ορφανός ως Υφυπουργός Αθλητισμού είχε θεσπίσει τον Αθλητικό Δικαστή Θεσσαλονίκης, και είχε συγκρουστεί με τον Κόκκαλη, που αντιδρούσε στην απόφασή του αυτή.

} Λίγο αργότερα, για να πετύχει το στόχο του ο τότε Πρόεδρος του Ολυμπιακού, φρόντισε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Ορφανό και στη θέση του να βάλει τον Ιωαννίδη, ο οποίος σε μερικές μόνο ημέρες κατάργησε τον Αθλητικό Δικαστή Θεσσαλονίκης.

 

Σχόλια