Τα συμπεράσματα δεν βγαίνουν με την τελευταία Λαμία που έπαιζε με απουσίες...

 

 


 

Η Λαμία που έφτασε στη Τούμπα με πολλές απουσίες, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ορμή του ΠΑΟΚ, και υπέστη μια ακόμη βαριά ήττα με 4-0.

} Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι από το παιγνίδι αυτό ο Γκαρσία μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για κάποιους παίκτες της ομάδας.

} Πιστεύουμε, πως ο νεαρός Τσιγγάρας σιγά-σιγά αλλά σταθερά κερδίζει με το σπαθί του μια θέση στη μεσαία γραμμή της ομάδας που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει.

} Ακόμη, έστω και με αρκετή καθυστέρηση ο Γκαρσία διαπίστωσε ότι ο Ελ Καντουρί θα πρέπει να απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

 

} Αυτός που έχει κερδίζει μια θέση στη μεσαία γραμμή της ομάδας είναι ο Σβάμπ, και να είναι να απορεί κανείς, γιατί δεν προκάλεσε την κάρτα στο προηγούμενο παιγνίδι στη Λάρισα, ώστε να απουσιάζει από το χθεσινό παιγνίδι με τη Λαμία, και όχι της επόμενης αγωνιστικής στο εκτός έδρας με την ισχυρή ομάδα της Τρίπολης.

 

} Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε τον λογιστή όπως κάνουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι της πλάκας που δεν σκαμπάζουν να διαβάζουν τους ισολογισμούς μια Ανώνυμης Εταιρείας.

} Το ενδιαφέρον όμως να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα μας το προκάλεσε ο ισολογισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και ειδικότερα ο αριθμός των εργαζομένων σε αυτή.

} Αν δεν κάνουμε λάθος, οι εργαζόμενοι στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βάση τον νέο ισολογισμό ξεπερνούν τους 400!!!, και όπως ήταν αναμενόμενο μας κέντρισε το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε μαζί του.

 

} Είναι γνωστό, ότι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ακολουθεί δύο συγκεκριμένους δρόμους, και βάζει αντίστοιχους στόχους.

} Ο ένας δρόμος, ο ένας στόχος  έχει να κάνει με τη δημιουργία  εσόδων, και ο δεύτερος με τον έλεγχο των δαπανών και τις διάφορες σπατάλες.

} Στη πρώτη περίπτωση ο Ιβάν Σαββίδης έχει πετύχει και έχει καταφέρει να δημιουργεί έσοδα από πολλές πηγές, και αυτό προκύπτει από τις τεράστιες επενδύσεις που έχει κάνει.

 

} Στη δεύτερη περίπτωση όμως έχει χαθεί ο έλεγχος, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει των αριθμό εργαζομένων στη ΠΑΕ, που όπως αναφέρουμε και παραπάνω ξεπερνούν τους 400!!!.

} Όσα χρήματα και να διαθέτει ένας επιχειρηματίας, οι σπατάλες πάντα τον απασχολούν , γιατί είναι χρήματα που δεν πιάνουν τόπο, είναι δηλαδή πεταμένα λεφτά, και στη περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχει δείξει να τον απασχολεί ο όγκος των εξόδων.

 

} Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη, σχετικά με την διεκδίκηση την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Γνωρίζουμε όμως και γι αυτό είμαστε απολύτως σίγουροι, ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ όπως ο Ζαγόρ.

 

} Ο Γκαρσία άφησε πάλι εκτός αποστολής τον Αουγκούστο ενώ γνωρίζει ότι η ομάδα έχει αδυναμία στη μεσαία γραμμή, και το πιο πιθανό είναι ο Βραζιλιάνος να απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ, μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο παιγνίδι με τον Απόλλωνος Σμύρνης.

 

} Ο υπέρβαρος Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, πήγε στο Αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την κλοπή του όπλου του και τον συνέλαβαν, γιατί όφειλε να το προστατέψει και δεν το έκανε.

} Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι το εξής: Με ποιο κριτήριο και με ποια λογική η Αστυνομία χορήγησε άδεια οπλοφορίας στον Καραπαπά;

} Ο Κώστας των 180!!! κιλών, κινδυνεύει μόνο από το φαγητό και την παχυσαρκία, και από καμιά άλλη αιτία. Γιατί ακόμη και νάρκη να... πατήσει, δύσκολα θα τον προκαλέσει ζημιά…

Σχόλια

  1. Ρε συ Μπάλα μια απορία, τόσο μα τόσο αγράμματοι είναι οι επιφορτισμένοι με το και καλά ρεπορτάζ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εδώ και τόσα χρόνια το μόνο που ξέρουν να πουν είναι "μίλησε με skype ο Σαββίδης" κτλ. Χάθηκε έτσι για την διαφορά να πουν ένα "μίλησε με Viber, η whats up, η Messenger, η facetime η δε ξέρω τι άλλη μαλακία υπάρχει εκεί έξω, έστω ρε αδερφέ να κάνεις στο non paper που σου διανέμουν ως ρεπορτάζ την διαφορά, έτσι για να ξεχωρίσεις λίγο από τους άλλους! Ένας σημαντικός ακόμα λόγος που ο ΠΑΟΚ παραμένει δέσμιος των όποιων κόμπλεξ του είναι και οι αγράμματοι από όλες τις απόψεις δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του, με ελάχιστες μετρημένες στα δάκτυλα εξαιρέσεις.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου