Χωλαίνει στα βασικά ο ΠΑΟΚ...


 

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει τέσσερις αγώνες, με Λαμία Αστέρα Τρίπολης, Άρη και Παναθηναϊκό, και για να πετύχει το στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, θα πρέπει να πετύχει ισάριθμες νίκες.

} Στο ερώτημα, πόσο εύκολο είναι να πετύχει ο ΠΑΟΚ τον συγκεκριμένο στόχο, η απάντηση είναι καθόλου, και θα πρέπει  να ματώσουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, για να το πετύχουν.

} Όλα τα παιγνίδια είναι δύσκολα, ο ΠΑΟΚ όμως έχει τη στόφα έχει τη δυναμική που χρειάζεται να έχει μια ομάδα για να πετύχει το στόχο της.

 

} Εδώ και αρκετά χρόνια, το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, οι... ειδικοί του ποδοσφαίρου, στον οργανωτικό τομέα δεν τα πάνε και τόσο καλά.

} Πριν  αρκετά χρόνια, επί Γούμενου και με προπονητή τον  Αναστασιάδη, κάποιος ... ειδικός που τον είχε επιλέξει ο Άγγελος, στο παιγνίδι με τους Ισραηλινούς για το Τσάμπιονς Λιγκ, είχε χρησιμοποίησε παίκτη που ήταν τιμωρημένος με κάρτες, και εισέπραξε την ανάλογη ποινή.

} Πέρσι κάποιοι άλλοι... ειδικοί, ξέχασαν να θεωρήσουν τα δελτία υγείας των παικτών, και ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ποινή με παρέμβαση του Μελισσανίδη που δεν κατέθεσε ένσταση η ΑΕΚ.

 

} Σήμερα πάλι στον συγκεκριμένο τομέα ο ΠΑΟΚ δείχνει να χωλαίνει, γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τις κάρτες των παικτών, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να απουσιάσουν από τα δύσκολα παιγνίδια.

} Την ευθύνη ανέλαβε προσωπικά ο Βιειρίνια και προκάλεσε την κίτρινη κάρτα στο παιγνίδι με τον ΠΑΣ, ώστε να είναι διαθέσιμος για τους υπόλοιπους αγώνες.

} Αναφερόμαστε στο οργανωτικό κομμάτι, γιατί αν ο Σβάμπ δεχθεί κίτρινη κάρτα στο παιγνίδι με την Λαμία, θα πρέπει να απουσιάσει από το αμέσως επόμενο παιγνίδι.

 

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι οι... ειδικοί συνωστίζονται στο ΠΑΟΚ αλλά δεν ανταποκρίνονται στο ρόλο τους.

} Έτσι δικαιώνουν την πάγια δική μας θέση, ότι σε μια διοίκηση όπως και σε μια ομάδα, τη διαφορά δεν την κάνουν οι πολλοί αλλά οι ικανοί.

 

} Είναι αλήθεια και το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να μειώσει τις σπατάλες που έχουν γίνει μέχρι τώρα κυρίως στον μεταγραφικό τομέα, και έχει δώσει την απαραίτητη εντολή να σταματήσει το... πάρτι που γίνονταν μέχρι τώρα σχετικά με την απόκτηση μέτριων παικτών που χρυσοπληρώνονταν.

} Όσα χρήματα και να έχει κάποιος, δεν μπορεί να ανεχθεί κάποιους... ειδικούς και κάποιους μάνατζερ να παίζουν παιγνίδια σε βάρος του και να προσπαθούν να τον κοροϊδέψουν.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, απλά καθυστέρησε λίγο να καταλάβει το ρόλο που έπαιζαν κάποιοι ... καλοί συνεργάτες του.

 

} Τι συμβαίνει και οι γνωστοί ΠΑΟΚάρχες που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προστασία του ΠΑΟΚ, και σταμάτησαν να  βγάζουν ανακοινώσεις σε βάρος του Θοδωρή Ζαγοράκη;

} Κατάλαβαν το τραγικό λάθος που διέπραξαν και λούφαξαν, η άλλαξε γνώμη αυτός που τους κατευθύνει γιατί έχει προσωπικά συμφέροντα να το κάνει;

} Αν έχουν έστω και ελάχιστη τσίπα, αυτό που μπορούν και πρέπει να κάνουν είναι να στηρίξουν την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη για την Προεδρία της ΕΠΟ.

 

} Ποιον μπορούν να πείσουν, ότι η προσπάθειά τους να πληγώσουν την εικόνα του Θοδωρή Ζαγοράκη, εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ;

} Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος από την ΚΑΕ, εκείνο το φαλακρό παλικάρι που συμμετέχει στην τριμελή επιτροπή, αν μπήκε να βάλει λεφτά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι μόνο... μυαλό;

} Γιατί  το δεύτερο στοιχείο περισσεύει στο ΠΑΟΚ, και όλοι αυτοί που με  τον  έναν η τον άλλο τρόπο θέλουν να εμπλακούν με την ΚΑΕ, έχουν να διάθεση να βάλουν μόνο... μυαλό.

Σχόλια