ΠΑΡΑΘΛΗΤΙΚΑ: Η ευάλωτη άμυνα του ΠΑΟΚ...

  


Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την δεύτερη θέση μαζί με τον Άρη και την ΑΕΚ, και για να πετύχει το στόχο του θα πρέπει να θεραπεύσει άμεσα κάποια  αγωνιστικά προβλήματα που εμφανίζει η ομάδα.

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα των 5-2 επί του Απόλλωνα Σμύρνης , και δεν είδαν πόσοι ευάλωτη είναι η άμυνα της ομάδας.


} Με μια τέτοια άμυνα, δεν μπορεί να είναι κάποιος αισιόδοξος, ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πετύχει στους στόχους του, που είναι όπως αναφέρουμε παραπάνω η δεύτερη θέση, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

} Αυτό το γνωρίζει ο Γκαρσία, και άρχισε να δοκιμάζει τα νέα αποκτήματα όπως είναι ο Μπάμπα, ο Μπράντονιτς και άλλους.


} Για μας όμως και θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, το σοβαρό πρόβλημα βρίσκεται στη μεσαία γραμμή , γιατί δεν υπάρχουν οι παίκτες η ο παίκτης που όταν η ομάδα αμύνεται να την στηρίζουν .

} Αυτόν τον ρόλο περιμένουμε να τον παίξει ο έμπειρος Καγκάβα, που μέχρι σήμερα όμως δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο όσες φορές χρησιμοποιήθηκε.


} Βέβαια υπάρχουν εκείνοι που δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο, που στη προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την ανικανότητα ενός παίκτη, το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι δεν μπήκε ακόμη στο κλίμα της ομάδας, και άλλες παρόμοιες μαλακίες.


} Ένας καλός παίκτης δείχνει την αξία του στα πρώτα βήματα που θα κάνει μέσα σε ένα αγώνα, και απόδειξη αποτελεί ο 18χρονος Τζόλης.

} Το παλικαράκι μπήκε μέσα στο γήπεδο, και έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ ανακάλυψε ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο, για το οποίο άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον αρκετές ομάδες.

} Για τον  Ελ Καντουρί που είχε δηλώσει ο Φερέιρα ότι δεν έχει προπονήσει καλύτερο παίκτη, καμιά ο μάδα δεν έχει ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, παρά τη μεγάλη προσπάθεια και τους θεατρινισμούς του μάνατζέρ του.


} Αγαπητέ μου, αν  ο Ιβάν Σαββίδης δεν απλώθηκε στις φετινές μεταγραφικές κινήσεις όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι τα χρήματα που διέθεσε για την  απόκτηση παικτών, ελάχιστα έπιασαν τόπο.

} Ακόμη, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να διαπιστώσει πόσα από τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα μπορούν να σηκώσουν τη βαριά και ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ, για να προχωρήσει στην απόκτηση έμπειρων παικτών .


} Σήμερα, στο γήπεδο του Περιστερίου και όχι των Ιωαννίνων θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ.

} Αυτό σίγουρα βοηθάει ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ, γιατί ακόμη και με καλές καιρικές συνθήκες, η αποστολή προς τα Γιάννενα θα υποστεί την ανάλογη ταλαιπωρία.


} Υπάρχει κάποιος Πρόεδρος της ΕΠΟ, που να μην έχει καταδικαστεί, για όσα διέπραξε κατά τον χρόνο της θητείας του;

} Μάλλον όχι, γιατί τον τελευταίο Πρόεδρο πριν από τον Γραμμένο, το εργαλείο από την Ξάνθη που λέγεται Γκιρτζίκης, τον  τιμώρησαν για μια δεκαετία να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Σχόλια